luni, 14 septembrie 2009

Paradoxul fetelor

Sponsori:

Adevarul e ca sunteti fiinte complexe, stimate fete. Ca daca sunteti sexi si destepte, sunteti plictisitoare. Daca sunteti sexi si de treaba... sunteti cam idioate, ma scuzati asa zice graficul... Daca sunteti destepte si de treaba... hm... cam urate. Totusi, ca sa nu ma acuzati de misoginism, s-a descoperit si femeia perfecta, care intruneste toate cele trei calitati. O descoperiti in graficul de mai jos :)

PS1: daca am fi pastrat adevarul stiintific, varianta din mijloc ar fi fost "iese doar cu dobitoci"...

PS2: Ce-si reproseaza femeia cand se marita ? Pentru un carnat, trebuie sa iau tot porcul. (E mai bine?? :P)


Vezi si:
- Barbatul nu e ca femeia...
- Oare cam cat de materialiste sunt fetele? - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Asa. PS-urile nu te salveaza, o sa iei o bataieeeeee.......... Asa-ti sade bine ginerica? Tu te chiombisi bine sa vezi care rezulta ca-s cele 3 mari categorii de cititoare ale tale? Bun.... acum incerc sa las facaletul si mitraliera din mana si sa cred ca totusi nu ai realizat tu desenul asta groaznic. Si ca nici nu l-ai citit. Si ca-ti vei cere catralioane de scuze din spital. Ai mult de munca la recapatarea admiratoarelor, crede-ma.

Concediu ploios, calatorie sprancenata! Asteptam vesti. Noi tot te iubim.

Anonim spunea...

Mi se pare mie sau te plictisesti in concediu si iti cauti motiv de carcota cu stimabilele tale cititoare :)))?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - transmit din spital dar stai ma, de ce m-au batut cititoarele??? pai ele sunt singurele care sunt si sexi si frumoase si de treaba... hello??? :))) ma, desenul nu l-am facut eu dar evident eu sunt cel care l-a adaptat. eu stiu ca ti-a placut in secret dar nu vrei sa recunosti. te pup!!

@ addamissia - un pic de sare si piper mai dezmortzeste oricand cititoarele... :D

Dili spunea...

@ Cippy nuuuu e bine, hello-hello. dar intersectiile multimilor mari luate cate doua trebuiau sa fie si ele ok.. si eu nu ma mai joc, nu nene, fiindca in plus "desteapta" le includea pe celelalte :DDD
Acum sa vedem tu ce ai alege dintre cele trei categorii, daca tot spui ca nu se intersecteaza decat in puncte nedorite.. depinde in ce fel te simti si tu, fiindca presupun ca se aplica ci ciitorilor de sex "tare"

Unknown spunea...

:)) eşti dus cu capul, promit!

Trimiteți un comentariu