sâmbătă, 26 septembrie 2009

Origami. 14 modele unice de origami - poze

Sponsori:

Origami este arta impaturitului hartiei. Probabil stii... Vine si Japonia, cum iarasi cred ca stii. Ce s-ar putea sa nu stii sau sa nu te fi gandit este ca si un avion de hartie este practic un origami. Asta inseamna ca fiecare dintre noi suntem mici specialisti in origami. Problema intervine acolo unde unii fac adevarate opere de arta din origami. Avem aici 14 modele unice de origami, care depasesc banalul unui avion sau al unei broaste din hartie. Enjoy!! A, apropos, stii ca un origami poate fi un cadou care sa pice la fix?? Eventual insotzit de un Q7 dar ma rog... acum e criza si merge si singur :))
















Vezi si:
- Cum sa faci un trandafir origami - video
- Bikini cordeluta - cadoul perfect pentru ea
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

.. adevarata sculptura in hartie. Mereu m-a fascinat origami, dar niciodata nu am avut rabdare sa creez mai mult decat un avion, un vaporas sau un cap de pisica.

Dana spunea...

Foarte frumos... nu multi au rabdarea necesara pentru a realiza asemenea opere de arta.Tot ce stiu sa fac este un trandafir sau un avion.Good job!

mirolara spunea...

pana la prison break habar nu aveam de origami :) toate modelele-s faine. masca mai ales. mi-ar placea sa fac si eu. vreun site...ceva?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - oho, cap de pisica?? pai deja intram la profesionisti... eu am facut o data un trandafir... hm, s-a apropiat de realitate dar m-am chinuit si am zis ca nu ma fac :)

@ paty - pai asta zic, trandafir deja nu e putin lucru :) ma bucur ca ti-a placut. te mai astept la posturi si mai frumoase :D

@ mirolara - daa, chiar m-am uitat si eu mai mult la masca. probabil s-au chinuit bine de tot. hehe, prison break... lebada sau ce era aia? pe youtube sunt cateva tutoriale origami. la articolul asta am deja un link cu asa ceva. succes, sa ni le arati si noua :)

Isa spunea...

Thehe.Am si eu folder numa' cu origami in calculator.Am incercat sa fac si eu, doar ca..decat sa stric arta, mai bine o las in pace.Unele chiar m'au lasta masca:|.

Trimiteți un comentariu