marți, 8 septembrie 2009

La ce e bun telefonul mobil...

Sponsori:

Nu stiu cat e de intamplator dar eu chiar imi folosesc mobilul cel mai mult pentru a afla ora. Pe bune. Vorbesc si la el, pe cuvant, dar si mai mult imi verific ora, cu atat mai mult cu cat nu mai port ceas de vreun an. Si tot ca-n graficul de jos, trimit mai multe SMS-uri decat port convorbiri. Deci la mine se pupa manusa. A, si mai fac poze cu telefonul. Imi convine asa, pentru ca il am cu mine mereu... :)

Asta nu inseamna ca tin mobilul ca aparat foto sau ca ceas. Dar functiile astea le folosesc cred ca mai mult decat vorbesc la el. Oricum un telefon mobil, pentru mine cel putin, e mana cereasca. Multi se plang ca ar vrea sa scape de el... Nu e cazul meu... Deci eu mai bine ma lipsesc de proteza dentara* decat de celular :))

* nu am proteza dentara :D


Vezi si:
- Nokia - stramosul telefonului modern
- Telefoane peste telefoane. Cum a evoluat telefonul mobil - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Ooooffff, am zis ca o sa mi-l lipesc de cap la cat de mult vorbesc. Cateodata imi vine sa le arunc pe geam. Culmea, am doua, ce n-am suferit niciodata. Unul personal si unul de munca. Ala de munca ma termina :( .

Cipri spunea...

vorbit, sms, ceas, email, internet, messenger, camera foto, muzică
Şi cred că mai era ceva. Dar nu ştiu să zic în procente, ştiu doar că vorbitul nu e pe primul loc. :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - hehe, si eu am doua dar sa stii ca le mai pun pe silent. intr-o vreme imi placea sa vorbesc la telefon (pe vremea cand avea connexul un cent pe minut la cartela) dar intre timp incerc sa-mi rezolv convorbirile in maxim 2-3 minute. ma innebunesc cei carora le place sa le lungeasca. apropos, am observat ca fetele sunt cele care ar lungi-o... baietii o rezolva saracii toti repede. (doar asta:)

@ cipri - dap, e o scula utila. da si eu mai ascult muzica pe el si radio. dar nu totdeauna. internet nu. oricum daca vorbitul nu e pe primul loc nici la tine, am nimerit-o :D

Cipri spunea...

Dacă ar mai avea şi radio... n-ar mai ţine bateria şi pentru convorbiri :))

Trimiteți un comentariu