sâmbătă, 22 august 2009

Tu esti Mircea... Nu!!

Sponsori:

Asa si-ar dori presedintele. Asa cum Boc si-a renegat o nepoata, la fel ar vrea Base' ca Mircea sa nu mai existe, acum in plin scandal al implicarii fratelui sau mai mic in ditamai afacerile cu arme... N-o sa iau problema politic sau economic ci... psihologic. In sensul in care Mircea Basescu mi se pare cam... dobitoc scazut la IQ. Sigur ca presedintele ar fi trebuit sa stie, sau neastamparatul Mirciulica sa-si informeze fratele mai mare si mai presedinte despre nazbatiile sale... Eu totusi am un feeling ca in prostia naivitatea sa a crezut ca da si el lovitura, se umple de bani si gaozarii din presa n-or sa afle... Doar ca n-a fost asa iar acum scandalul e cat casa...

Deci mai degraba simpatizez cu cauza presedintelui in treaba asta. Totusi Basescu a spus ca, daca frate-so mai face nazbatii de-astea, ar putea sa nu mai candideze... Pai daca e o chestie asa serioasa care sa afecteze o astfel de candidatura, nu ar trebui sa insemne si demisia presedintelui?? Adica o ne-candidatura nu inseamna renuntare... deci demisie?? Ceea ce n-o sa se intample dar mai facem si noi flotari logice pe aici :)

PS: pentru cine nu stie prea bine despre ce e vorba in propozitie, referinte suplimentare despre caz AICI.


Vezi si:
- Basescu. Traian Basescu... - 100 poze inedite
- Exclusivitate: Traian Basescu - declaratii incendiare!!
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Mie mi se pare geniala fraza: "...preşedintele a afirmat că fratele său a intrat dintr-o eroare în acea firmă, întrucât semnase pentru altceva" Ha?
Acum pe bune, gestul ala cu "iesi bai repede afara din firma" mi s-a parut ca un tras cu palma peste ceafa de catre Basel fratelui mai tampitel. Ce e cu astfel de tampenii la nivel de presedinte de tara?! Nu stiu decat ca la noi anormalul e normal, iar gafele astea le mancam pe paine in loc sa le amendam.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da. total de acord. mai bucur ca ai rezonat. la noi ca la nimeni. mie industria de armament mi se pare una dintre limitele de pericol si suspiciune ale comertului. cand zic comert cu arme ma gandesc... nu stiu... la elefantul animalelor... china lumii... in sensul asta... deci nu te bagi in asa ceva decat daca esti f.f. smecher. de-aia eu nu pot sa cred ca presedintele, pe care nu-l mai simpatizez cum o faceam o data... asa... deci ca presedintele ar fi putut accepta asa ceva. tre' sa fii mult, mult prea prost... sau dreaq mai stie...

dar da, noi o dam in melodrama... lasa ba ca si tu ai un frate... mai radem un pic... apare un alt scandal sau subiect si toata lumea va fi fericita. mai ales ca vine madonna miercuri :)

Trimiteți un comentariu