sâmbătă, 1 august 2009

Studiu - femeile devin din ce in ce mai frumoase

Sponsori:

Mi-au cazut ochii pe un studiu, o cercetare, facuta in Finlanda. Si studiul asta zice ca femeile devin din ce in ce mai frumoase cu trecerea timpului. Adevarul e ca chiar m-am uitat recent la o fotografie cu Cindy Crawford, modelul de frumusete al tineretii mele si chiar m-am gandit ca pipitzele din ziua de azi parca sunt ceva mai frumoase ca medie decat tiparul ei, ca sa zic asa...

Dar hai sa vedem ce mai zice studiul finlandez. Pe scurt ar fi asa: s-a dovedit ca doi parteneri care sunt frumosi au sanse mai mari sa nasca fete. De ce? Pentru ca, la fel, sunt mari sansele ca urmasii lor sa le mosteneasca trasaturile fizice. Iar cum pentru femei frumusetea e mai importanta ca pentru barbati, natura stie sa produca mai multe fete...

Cu barbatii e liniste pe toata linia :) Adica noi nu avem nevoie sa fim nici mai frumosi, nici mai urati. Asta pentru ca si aia urati si aia frumosi au la fel de multi copii.

In concluzie - pentru un barbat e bine ca femeia sa fie frumoasa, ca el e macho, el alege, chipurile. In schimb femeia are nevoie ca barbatul sa aiba grija de ea si de copilul ei, unde nu prea conteaza frumusetea. Asa ca presiunea pe barbati este de a fi oameni de succes, pe cand femeile, intr-adevar, trebuie sa fie cat mai frumoase...

Am terminat cu studiul... cei interesati il pot gasi in engleza AICI. Facem o mica pauza, poate ajutam copilul sa prinda lingura... :)

The image “http://i28.tinypic.com/1zl4184.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Asa, acum ca paranteza chiar ma gandeam - vere, noi oamenii suntem singura specie de pe pamantul asta la care femeile se impopotzoneaza pentru a placea barbatilor. Uita-te la cine vrei - lei, pauni, porumbei - la toti, masculii sunt cei care cersesc un pic de pasarica de la femela. Bine, nu ca oamenii barbati n-ar cersi in felul lor... dar... intelegi ce vreau sa zic :)

Daca ma intrebi pe mine, ok, femeile devin mai frumoase, dar barbatii devin tot mai prosti si fatalai. Ele sunt agile de mici, se uita in stanga si-n dreapta, la competitie, la barbati... Pe cand noi... acum c-a aparut si internetul si sute de canale pe cablu... mi-e teama ca cocoselul ne va deveni un al 11-lea deget cu care sa putem tasta mai bine... :)


Vezi si:
- Curiozitatea barbatilor = progresul omenirii
- Unghii cu modele. Unghii pictate. Modele de unghii, false sau nu - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Sunt dezamagita. Pai tie-ti trebuia studiu ca sa-ti dai seama? Ma doare mintea cum de s-au chinuit cercetatorii aia 40 de ani (!!!!) sa dovedeasca asta, altceva nu i-o fi framantat? Unde pui ca nu mi se pare decat o statistica jalnicuta (parca-ti placeau diminiutivele :DD), plus ca studiul s-a realizat in USA, pai daca-l faceau in Romania, Polonia, Rusia - curba gradului de crestere a frumusetii sarea graficul.
Acum ma bucur ca am si o fata, ca dac-aveam doi baieti nici nu mai aveam tupeu sa comentez aici de rusine :-))) a propos, bebele ala e de comaaa !

Anonim spunea...

Io zic sa ai grija atunci, sa nu ajungi sa ai 11 degete :))))

Ana Gabriela spunea...

si ce mai spune studiul?? ca dak ambii parteneri sunt frumosi si copilul se naste baiat, atunci cel mai probabil unul din ei a a apelat la chirurgie, nu???:)):)):))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - eu cred ca studiul spune totusi cate ceva, da-ti respect parerea... bine macar ca ti-a placut bebele :))))))

@ addamissia - haha. lucrez la asta ;)

@ raza de soare - da, f. buna observatie. haha, asa-ti poti da seama, corect. esti meseriasa!!

Anonim spunea...

Studiu - femeile devin din ce in ce mai frumoase cu PHOTO SHOP :D

Trimiteți un comentariu