joi, 27 august 2009

Concertul Madonnei la Bucuresti: de ce mi-am pus mainile in cap? + poze

Sponsori:

N-am fost la concert si nu sunt un fan al Madonnei. Dar o respect ca artista iar atat ea cat si muzica ei inseamna enorm pe plan international. M-am uitat si eu ca tot omul sa vad ce zice la gazete dupa concert dar si inainte de evenimentul de aseara. Sincer, m-am luat cu mainile de cap!! Concluzia mea, aceeasi ca la fiecare eveniment din asta international - suntem o tara de rahat prea mica si proasta pentru un astfel de nivel. Sau cel putin presa romaneasca, cu unele exceptii, e de tot... (completeaza tu)

Pai ce-am aflat eu despre concert? Ca a fost cam nasol pe acolo, ca sunetul a fost prost, ca lumea n-a prea vazut-o pe diva, nici cei care au stat la locurile VIP... Ca toalete putine, ca mult praf, ca bucatarii Madonnei au vrut sa-i dea mancare unei ziariste in schimbul unei partide de sex... Ca a fost balci... ca au huiduit-o manelistii, ca de ce a cerut nediscriminarea tiganilor, ca e expirata, ca nu stiu cu ce femeie s-a pupat Madonna la repetitii... ca are o tona de pretentii... imagini cu ea facand sport inainte de concert (atentat flagrant la intimitate, care-i poate aduce divei bani frumosi) si cate si mai cate... A, mare titlu mare, printr-un ziar: Madonna a inceput concertul cu piesa Candy Shop... So f*cking what?? Pentru numele lui Dumnezeu, trebuia sa inceapa cu o piesa, nu? Madonno, ce sa zic? Bine ai venit in Romania!! (Si bine ca pleci:)

Mai tii minte summitul NATO de anul trecut de la Bucuresti? S-a vorbit despre cata mancare s-a adus, despre chestii de culise, despre cheltuielile totale... mai putin despre deciziile strategice si semnificatia reuniunii...

Ei, la fel vad acum si cu Madonna. Tot felul de can-can-uri ieftine, spuse ca niste babe intr-o biserica unde intra o tanara imbracata elegant. Intelegi comparatia? Nu vreau sa-mi injur nici tara, nici presa. Sunt bune si can-can-urile. Chiar foarte bune. Pe cuvant. Dar spune-mi, vere, si ceva tare si frumos, sa vad ca stii si poti... Nu stiu... suntem ori prea complexati, ori prea frustrati, ori prea tarani, ori prea plini de noi... ori... cam varza. Astia care pun botul si mai ales astia care scriu aberatiile astea.

Asa batrana cum e, Madonna e o institutie. E mai celebra, ea una, decat vor fi vreodata cele 30 de milioane de romani (de aici si din strainatate, la un loc). Macar pentru asta ar trebui ciocul un pic mai mic...

Pozele de aici sunt din concertul de la Bucuresti. Clipul de jos nu e insa filmat la noi, ci intr-unul din concertele anterioare ale turneului. E mai reprezentativ totusi pentru spectacol. Daca vrei sa vezi si o bucata din ea, interpretand in Romanica, vezi aici.




Vezi si:
- Oops!! A imbatranit si Madonna
- Cum suna cu adevarat Britney Spears cand face playback - video
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Si zarva asta galagioasa si total aiurea din jurul Madonnei se inscrie in normalittaea plaiurilor noastre. intre timp, profesionista isi face treaba, noi cascam gura balind sau, dupa caz, huiduind, putini apreciaza ce au vazut, si uite-asa caravana trece...

Chiar ma gandeam cum suntem educati, sa carcotim si iar sa carcotim, noi niciodata nu cred ca am fost invatati sa smulgem esenta unei clipe frumoase si sa n-o stricam cu manifestari animalice... si aici jignesc animalele.

Si, nu stiu de ce, imi revine in minte Michael si concertele de la Bucuresti... urma sa fie ziua lui...

Spirocheta spunea...

Si manelistii aia au dat atata amar de bani pe bilete ca sa aiba onoarea sa o huiduie pe Madonna live?

Cipri spunea...

Foarte mult tam-tam, pentru...aproape nimic. Cateva zile, cele mai importante si mai lungi "stiri" de pe posturile de televiziune, tratau... Madonna. Nu-stiu cati km de cabluri, nu stiu ce efecte speciale, si luminisi si porcarii. Ba cu o zi inainte a mai iesit un parpalac sa zica..."n-o sa fie un concert; o sa fie un adevarat show, ceva ce oamenii nu au mai vazut..." Hai sictir!
@DiliMache: Madonna nu se poate compara cu Michael.

Unknown spunea...

vaişamar, de ce nu mă mir?! :))

Concertul ăsta în România mi s-a părut stupid; în orice altă parte mi se pare normal, doar aici nu. Dar mai bine mă abţin, că sunt bine dispusă şi vreau să rămân aşa ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - da. cred ca a fost o ciocnire a civilizatiilor venirea asta a madonnei. bine, ea si-a luat banii, s-a bucurat ca nu a fost "sala" goala, a mai bifat o tara si gata. se duce sa faca sport si in bulgaria :) noi am ramas cu gura cascata. inca nu stim ce ne-a lovit. are dreptate si celine mai jos. a fost un concert cam contra naturii :)

daaa, cu michael. alte vremuri, alti actori. cred ca si locatia din izvor a fost una de doi lei pentru asa un concert... vorba unui ziar: de-aia nu vin U2, ca n-au unde canta...

@ spirocheta - da, iti dai seama cum or sa se dea mari cand s-or uita la televizor: ba, mancati-as, ala care a huduit-o era io, ba!!

@ cipri - haha, i-ai desfiintat si mai abitir. de fapt stii ce cred: si ea si noi am facut fiecare ce stim mai bine. fiecare si-a facut numarul.

@ celine - vai cata dreptate ai. imi statea pe limba dar nu-mi venea. asta era si feelingul meu dar nu am stiut sa-l spun. cum i-am spus si lui dili, apropos de ce ai zis, a fost o chestie contra naturii. ea batrana, noi obositi si plictisiti... apropos, ce trebuia vere sa faca pe scena sa ne placa si noua? stii ce? sa-si taie o mana. am fi zis: asta chiar isi merita numele :)))

Unknown spunea...

:))

Dili spunea...

Aoleu Cippy tare faza cu mana :P. Noi suntem prin definitie contra naturii, nu suntem in stare sa producem entuziasmul care ar trebui sa marcheze niste momente, la concerte e la fel ca la fotbal. "Bunicuta" insa (cum ii zicea un membru al staffului ei) isi face treaba ca la carte.

@ Cipri, sigur ca nu se pot compara, e ca si cand ai compara flori cu avioane, e altceva, insa noi, publicul, tot ala suntem... mi-a venit in minte Michael din cauza tam-tamului care ma scarbeste la fel ca cel iscat de Madonna.

Mihai spunea...

Daca publicul roman din 2009 ar vedea concertul lui Michael din 92, the famous one, la fel l-ar distruge si l-ar comentta numa de rau. :P

Iar Madonna la Bucuresti a fost fenomenala, a facut totul ca la carte, asa cum trebuia. Publicul nu a fost entuziast pentru ca ei probabil se asteptau la ceva manele.... ce sa le faci? Astia suntem...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - pai da ma, diva este poate cea mai cunoscuta femeie din lume... cine suntem noi s-o balacarim?? a facut exact ce face ea de obicei si ce a dus-o acolo unde e. mai mult, s-a antrenat intens pentru concert... si-a facut treaba cu un profesionalism de care noi nici macar n-am auzit, apai sa aspiram :)

@ mike - da, daca il lua pe gutza pentru un duet pai nu mai incapea lumea nici pe malul dambovitei :)

Trimiteți un comentariu