marți, 4 august 2009

Ce fac reporterii romani inainte de direct - video

Sponsori:

Ii vedem de cele mai multe ori zambitori in fatza camerelor. Au un microfon in mana, dau din gura si ne spun lucruri. Astia sunt reporterii de televiziune. Pare o chestie simpla dar e un proces destul de complicat. Ei stau destul de mult in fatza camerei pana sa intre in direct si deci le ramane timp pentru toate tampeniile. Se aranjeaza, glumesc, scuipa, canta si cate si mai cate. Intra in priza abia cand ii suna din regie, caci tin legatura si aud postul prin telefon, respectiv casca din ureche. Asa. Anti-Plicti a facut rost de niste imagini cu cele ce tocmai am vorbit si ti le prezinta in cele ce urmeaza. Nu sunt imagini chiar in exclusivitate ci aproape, dar f.f. rare. Colajul e facut de subsemnatul :) Enjoy!!




Vezi si:
- Meseria de ziarist e uneori chiar periculoasa - video
- Cei mai sexi jurnalisti romani - top, caricaturi
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Addamissia spunea...

Alooo! Io las microfonul si plec, sa mor io :)))). Mda, haios tare colajul :D . Colegii tai de breasla stiu ca ii spionezi? Daca lucram in televiziune si ma gaseam p-aici, te haituiam pana te prindeam la cotitura cu vreo gafa la radio :D. Glumesc, nu fac d-astea. Dar oricum, misto colajul.

eSorin spunea...

pana la urma si ei este oameni .ce sa le faci?

Anonim spunea...

www.exploziv-news.ro , stirile care conteaza

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - da, saraca ilinca nu numai c-a lasat microfonul dar a si plecat din antena :)) ma, imaginile nu le-am scos eu din televiziuni... doar am profitat de gestul altcuiva care a facut-o, le-a publicat dar nu s-a promovat suficient :) in principiu, ziaristii mai stiu ca ele exista :) la mine e mai simplu - nu sunt atat de celebru pe radio ca sa merite sa-mi faca bucata :)) slava domnului :)

@ eSorin - este oameni. pe mine m-a invatat cineva o data ca e bine sa nu injuri nici in fatza unui microfon inchis :)

@ anonim - daca tot ai facut reclama, pe care o las de data asta, puteai sa fi si comentat ceva :)

eSorin spunea...

@Cippy,probabil asta este una din diferentele dintre profesionisti si amatori

Trimiteți un comentariu