miercuri, 5 august 2009

De ce e turnul din Pisa inclinat?

Sponsori:

Pentru ca un IT-st dement s-a jucat de-a codul HTML cu el, cu turnul din Pisa. Nu ma crezi? Vezi poza de mai jos... I-a dat italic si de-aia e inclinat. Cred ca cu un CTRL z, CRTL i sau in cel mai rau caz Remove Formatting si se rezolva problema, dar la viteza din ziua de azi n-a avut nimeni timp sa rectifice aspectul si de-aia ramane turnul inclinat... Daca tot e inclinat, macar sa-l fi facut bold si rosu... ne distram si noi... :)

Pentru necunoscatori, cele doua semne din stanga, respectiv dreapta turnului, sunt cele doua coduri HTML de inceput si de sfarsit ale scrisului italic, adica italic :) Esti mai prost de atat sau stii ce zic?? :)))


Vezi si:
- Turnul din Pisa sau cum iti daram mitul
- Ai vazut vreodata Tour Eiffel de aproape?
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Addamissia spunea...

No bine, facem si noi o jmechereala cu Inter-ul :D? Ii dam un Ctrl X-Ctrl V direct pe Palatul Parlamentului, sa vedem ce bine le şade una peste alta :))))

Dili spunea...

Eu zic ca IT-istul ala nu era dement, doar estet, si putin distrat - a uitat sa dea CTRL+A inainte :P

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - tare de tot!!! stii ce-ar fi cel mai tare?? un escape la romania!!! daaaa :)))

@ dilimache - haha. cred ca rds-ul e de vina. (aveam un it-st la un moment dat care, pentru orice problema, imi spunea ca e vina rds-ului :))) aveam doua conexiuni si am aflat intamplator ca pe cea de care era vorba nici nu eram pe rds :)))

Trimiteți un comentariu