vineri, 3 iulie 2009

Michael Jackson, comemorat la Brasov - video

Sponsori:

Da, Michael Jackson a fost comemorat si la Brasov. Este un subiect drag mie, din unele puncte de vedere. Trustul pentru care am lucrat, cat am fost acolo, a organizat in curtea interioara un eveniment in memoriam. Doi fosti colegi si prieteni inimosi au pus mana de la mana si au facut rost de un banner, poze, cateva extrase de prin ziare si au pus la cale ceea ce se vede mai jos. Au dat si tricouri cadou si mi-as fi dorit si eu unul... :) Au transmis evenimentul si pe tv; clipul de aici este de fapt stirea inserata in jurnalul de seara. Continuu sa cred ca Michael a fost iubit MASIV in toata Romania. Uita-te ca si acolo sunt oameni de toate varstele. Chiar si o batranica simpatica pana la Dumnezeu.... Respect Sorin si Andrei!!O sa mai vorbim un pic despre un clip pe care l-am vazut recent. Este cu imagini foarte personale din viata lui Michael Jackson. Nu le pun embedded aici, pentru simplul motiv, am mai spus-o, ca mi se pare o barbarie felul in care s-a intrat in viata artistului in ultima vreme. Ca dintotdeauna, de altfel... Ceea ce as vrea totusi ca lumea sa vada este faptul ca, oricat de ciudat o fi fost pentru unii, Michael era totusi un tata bun. Clipul e AICI.

Ma gandesc ca ultimele repetitii ale lui Michael Jackson pentru concertul de la Londra, filmate se pare cu doua zile inainte de tragica seara, le-ai vazut. Daca nu, sunt AICI. Parerea mea personala e ca Michael parea mult mai in forma decat pe la inceputul anilor 2000, cand uneori aveam senzatia ca inoata pe scena. Iar vocea... vocea lui de live a sunat mereu ca pe CD.

Later edit: se pare ca ultimul, ultimul, film cu Michael ar fi asta. "De ce sa nu pot sa fac in continuare moonwalk-ul", raspundea bietul om la intrebarile fanilor...


Vezi si:
- In memoriam Michael Jackson la Stadionul National - poze, video
- Ultimele fotografii ale lui Michael Jackson - poze
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu