marți, 30 iunie 2009

Update: Ultimele fotografii ale lui Michael Jackson - poze

Sponsori:

Sunt ultimele fotografii luate lui Michael Jackson in viata. Sunt facute cu doua zile inainte de mizerabilul eveniment. Michael repeta pentru cele 50 de concerte pe care le pregatea la Londra. Repetitiile aveau loc la Los Angeles. Vezi, pare destul de fragil, insa sunt pozitii cu care Michael ne-a obisnuit. Era destul de in forma altfel...

Doua vesti am mai aflat acum recent care au mai inseninat un pic situatia. Prima e destul de certa - compania care organiza concertele de la Londra a inregistrat vreo suta de ore din repetitiile lui Michael si ar putea scoate primul sau album live din ele... Iar cealalta, pe care as vrea s-o cred dar pare usor SF este cea in care MJ ar fi inregistrat sau compus (nu e clar) 100 de piese care sa fie lasate mostenire copiilor lui si care sa le asigure un viitor... Om vedea :)


Intre timp a mai aparut o fotografie, cea de jos:

Si daca tot suntem la capitolul poze, uite si o poza, nu cea mai recenta, din albumul personal al lui Michael. Fotografia este inedita prin normalitatea si firescul ei. Un Michael tata, mandru de copiii lui. Toti patru par fericiti...Vezi si:
- Vedete. Ce-au fost si ce-au ajuns - poze
- Test trasnit. Cu ce vedeta semeni
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Dilimache spunea...

asa ca-n aceste poze trebuie pastrat in suflete, nu cum au dat ei publicitatii poza acea intins pe targa... pe care nu mi-o pot scoate din minte si-mi pare asa rau ca am vazut-o.... :-(

Dilimache spunea...

*aceea

Anonim spunea...

Ma numesc Carmen,am 15 ani si sunt fana Michael de cand s-a intamplat..stiti voi...Nu mi-e rusine sa recunosc ca sunt fana lui de-atunci si nici ca sunt fana lui dar mi-e foarte rusine ca,inca de mica am crezut minciunile mass-mediei despre Michael...Imi pare rau,Mike..Iarta-ma...Rest in peace wherever you are..

Anonim spunea...

macar asa va fi lasat in pace!!i lovo michael.

Trimiteți un comentariu