vineri, 10 iulie 2009

Ge-ni-al!!! Eternal Moonwalk - omagiu lui Michael Jackson

Sponsori:

Am ajuns, prin mijloace specifice, pe un site ge-ni-al!!! Si cand spun ge-ni-al, ma refer la ge-ni-al!!! Este un fel de omagiu adus lui Michael Jackson, dar unul cat se poate de original. Imaginatia oamenilor NU are limite. Nici nu-mi gasesc cuvintele sa-ti explic... Ideea este, dincolo de ce vei vedea cu ochii tai, ca Michael Jackson traieste in continuare, cel putin prin dansul pe care l-a creat. Moonwalkul nu se va opri niciodata. Si eu am contribuit la asta, am filmat un clip pe care l-am uploadat si care acum se proceseaza, probabil. Cand va aparea, voi pune un later edit aici. Daca va aparea, fireste, ca e facut in graba, cu mijloace tehnice usor precare. Click pe fotografia de jos sa ajungi la site-ul cu pricina.

Recunosc ca site-ul m-a fascinat rau de tot. M-am uitat minute in sir. Am vazut tot felul de chestii, care imi intaresc concluzia ca fanii lui Michael Jackson sunt niste oameni f.f.f.f. haiosi. Respect fanilor si celor care au facut site-ul asta!!

Later edit: a aparut intre timp si mirobolantul clip al subsemnatului. Scrii frumos Cippy la cautare acolo si astepti minunea de 10 secunde. Hihi :)



Vezi si:
- Good-bye, Michael Jackson - 100 de poze
- Cea mai tare farsa: nu se mai termina, frate - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Doamne ce idee taaaaaare, sper ca maine cand caut acolo Romania sa-mi apara macar un rezultat... al tau :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hehe. ma bucur ca ti-a placut. da, am vazut ca nu apare inca romania acolo. am ajuns la site pe o filiera straina deci e destul de virgin in ce priveste tarisoara noastra :) ori se proceseaza greu ori nu-l accepta pentru ca in clip nu-mi apar picioarele in intregime. l-am filamt f. repede, intr-un loc destul de stramt. totusi am vazut ca mai apar si clipuri care se abat de la regulile lor dar compenseaza prin altceva. sa vedem, poate o fi cererea mare si dureaza... :)

MRcrispy spunea...

Unii fac aproape perfect, altii doar merg cu spatele :| (ce idioti) altii au fost amuzanti si au pus o pisica in Reverse ca sa para ca face moonwalk xD. Super articol 5/5

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ MRcrispy - multi vor doar sa se vada acolo... oricum sunt foarte haiosi toti... am vazut si caini si degete care fac moonwalk, chiar si o proteza :)) ma bucur ca ti-a placut. sper ca esti fan mj, nu ca ar fi o problema daca n-ai fi... :)

Mihnea Balici spunea...

un morcov? :)) MJ 4ever! everybody on this earth!

Trimiteți un comentariu