joi, 2 iulie 2009

"Dusmanii" lui Michael Jackson

Sponsori:

A fost si iubit dar si foarte criticat, Michael Jackson, asta... Criticat, carcotit, barfit, urmarit, hartuit... facut misto de, vorba englezului... Asa cum am mai spus, corul celor care-i purtau sambetele a avut o evolutie interesanta, acum recent, dupa cum se vede in graficul de mai jos. Un grafic funny, desigur, fara valoare stiintifica dar cu o puternica incarcatura simbolica :)



Vezi si:
- Ultimele fotografii ale lui Michael Jackson - poze
- De ce nu se asculta manele in Eletia?
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Daa, cred ca puteai lasa o liniuta de 1mm pe 26... hai ca azi ma molipsisi si pe mine cu MJ :-(

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, sau trebuia cumva sub zero... :) a fost genial omul, deci sarcina de a te molipsi e asa de usoara :)

Raluk spunea...

Ma bucur ca scrii iarasi de Michael. Cumva ma asteptam sa gasesc la tine pe blog o radiografie a acestor zile. Nu te mai uita in gura nimanui. Scrie de Michael ca scrii bine.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ raluka - foarte dragutz comentariul tau. m-a bucurat mult. hehe, problema e in felul urmator. nu mi-a zis nimeni nimic de michael, decat de bine... deciziile au fost ale mele. de la inceput am decis ca NU imi voi face trafic cu michael. pe cuvant de onoare, asta mi-am spus cand am aflat (destul de repede) nenorocita veste. apoi nu am prea transmis vesti pe blog... am lasat... stirile, radiografiile, in seama celor care le fac mai bine si sunt mai "reci". eu am transmis doar cateva regrete (majore, intre noi fie vorba) si alte cateva chestii, nu prea multe, dar relevante pt. mine. plus ca mi-e f. naspa (greu) sa scriu despre asta, nefiind obligat, adica nefiind un job... plus ca n-am scris decat ce-am avut de spus. deci n-am avut mai multe de spus, pe cuvant :) te pup!!

Trimiteți un comentariu