sâmbătă, 18 iulie 2009

Cum e sa lucrezi la Google - poze

Sponsori:

Deci sa nu va prind ca deveniti invidiosi sau ceva. Google este totusi una dintre cele mai smechere companii din lume. E si smechera, face si bani dar are si o altfel de influenta asupra noastra a tuturor. Pai nu demult motorul a cazut vreo jumatate de zi. Inteleg ca intreg traficul de internet din lume a scazut cu vreo 20 la suta... Nu mai caut acum cifrele exacte, ca nu despre asta e vorba. Deci o firma smechera le creeaza cele mai bune conditii angajatilor. Care si ei sunt smecheri pe bransa lor, deci ar fi bine sa nu-i pierzi... Deci cam asa ca in pozele de jos e la Google... un fel de rai pe pamant... :)

Lasa ca poate citeste randurile astea si vreun manager de prin Romanica si poate ii vin idei... :)

















Vezi si:
- Googhelie, noua sigla Google, dupa Vanghelie
- Prin cautarile semantice, Google devine mai destept
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

bun articol :) nota 10 :)


am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz

adizzy spunea...

ce fain...au topogan...cool..nu isi deschid ceva filiala si la noi? :D

Dili spunea...

Daa si eu am ramas fascinata cand am vazut prima oara ce mediu de lucru au astia la Google, si mi-au pacut mult pozele din campusul lor dar de afara... Eu ador bara aia de pompier din a 9a poza :DD

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mandeea deejay - merci de aprecieri. sunt in concediu acum si nu prea pot lua decizii "strategice" legate de blog. ne auzim pe la sfarsitul saptamanii sa vedem ce putem face.

@ adizzy - da, cam au destule... am vazut ca si cei de la youtube incearca sa le faca o concurenta... parca tot google-ul ramane cel mai tare.

@ dilimache - hehe, mie mi-a placut camera de recreere. chiar te recreezi intr-un spatiu din ala... din ce mai stiu si eu, mi se pare ca si in romania au mai aparut chestii de-astea... pana sa-i ajungem insa pe americani o sa mai treaca ceva... :)

Anonim spunea...

Google zurich

Trimiteți un comentariu