marți, 28 iulie 2009

Au inventat masina cu usa care dispare - video

Sponsori:

Continua sa se inventeze toate tampeniile de pe lume. Majoritatea ingenioase dar nu foarte folositoare. Mai apar totusi si chestii care te mai lasa cu gura cascata. Cum este masina cu usa decapotabila. Adica usa care dispare pur si simplu si poti si tu ca omul sa iesi sau sa intri mai usor din masina.

Stii, adica vorba lor - din 1897 multe s-au schimbat la automobile dar principiul usilor a ramas cam la fel. Ei bine, iata ca a aprut si chestia revolutionara - usile dispar pur si simplu in podeaua masinii. Nu e rau, mi-ar placea o masina de-asta mai ales cand ma urc baut la volan. Aoleu, dar nu ma urc baut la volan. Atunci cand? Cand beau multa Cola si urcatul si coboratul din masina devine usor anevoios, ma-ntelegi... Da, asta e!! :)

Nu, serios. Chiar e o smecherie, chiar daca masina arata cam cheala cu usa deschisa. Oricum, decat patul vertical, e mai buna asta :)




Vezi si:
- Ce-i lipsea omului - patul vertical
- Mercury, noua generatie de patine cu rotile - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dili spunea...

Tocmai vroiam sa intreb cum e daca uiti geamul inchis, dar am vazut ca tot pe automat merge. Si sa zic ca n-as avea rabdare sa se rabateze usa, dar la fel am vazut ca se petrece repejor actiunea. Hai ca e buna ideea, fie si numai pentru cat de alambicat e sa cobori cu un copil mic in brate din masina :D!
Hei, mi-ai amintit de o surpriza din copilarie cu un porsche parca avand usile rabatate in sus - mi se parea fantastic.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap, este destul de buna ideea si inventia. mult mai buna decat altele. iar daca articolul ti-a evocat si amintiri placute, atunci il iau ca pe un succes total :)

Trimiteți un comentariu