sâmbătă, 20 iunie 2009

Unde-s barbatii din ziua de azi?

Sponsori:

Cand pun intrebarea asta ma refer si la mine, ca poate nu sunt nici eu mai breaz. Tocmai am terminat de vizionat clipul de mai jos, in care un barbat gol pusca isi face de cap printr-un liceu din Targu Jiu, sub privirile inofensive ale multor, foarte multor alti barbati de acolo. Dupa cum vei vedea, eroul nostru (ca nu pot sa-i spun altfel) se comporta ca la el acasa, se ia de unul si de altul, intra in liceu si baga spaima in doamnele profesoare, care ies ca potarnichile din sala de clasa, mancand pamantul de spaima.


Ok, barbatul este cunoscut cu antecedente psihiatrice, deci imprevizibil si potential pericol. Dar sunteti atatia barbati acolo, fratilor. Nu s-a gasit unul care sa-i fu*a un pumn, sau sa-l ia de par si sa-l trimita la dracu? Sigur, clipul e haios pe alocuri... m-a amuzat teribil cum ieseau doamnele profesoare mancand pamantul... vedeti daca puneti note mici la copii ce patiti? Apropos, noroc ca a iesit nebunul de bunavoie din liceu si a intrat tot de bunavoie in masina politiei ca probabil circul ar mai continuat minute bune :)

Nu e prima data cand vad o scena din asta. Barbatul roman se transforma incet-incet intr-un papagal. De fapt cred ca nu numai el. Suntem cu totii obisnuiti sa ne uitam pasivi la spectacolele vietii care ni se livreaza constant ba pe la televiziuni, ba prin piete, pa prin autobuze... Ne place sa carcotim sa clevetim dar cand vine vorba de action... speram sa intervina celalalt. De fapt poate nici nu ne trece prin cap sa intervenim... Multora, evident... nu ii bag pe toti in aceeasi oala. Cei din clipul de mai sus s-au facut oricum de un maaaare rahat.


Vezi si:
- Horatiu Malaele e nebun cu nervii capului - video
- Soferul manelist
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Lasand la o parte lipsa totala de atitudine din partea celor prezenti in jurul barbatului, sincer, mi s-a facut mila de omul asta. Puteau sa il scoata din cladire inca de la bun inceput, asa cum au facut pana la urma, fara sa mai fie nevoie sa sperie toata cancelaria. Avem prostul obicei de a sta si a ne holba sa vedem ce se intampla. E ca o boala, pe bune. Nu ne trece prin cap sa actionam, sa facem ceva ca sa schimbam cursul evenimentelor. Nuuu, noi stam si privim ca la spectacol ce face unul, ce face altul...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, e adevarat. mila e un sentiment potrivit fata de omul ala... doar ca, ti-am zis, pe langa mila m-au apucat si nervii :) ma gandeam ca daca vine un grup de motociclisti din... nu stiu... albania si ne iau ardealul, au sanse mari sa plece cu el :)

Cipri spunea...

Femeile fug speriate din calea dotatului, bărbaţii se duc curioşi să vadă spectacolul....şi cam atât. Neamul lu' Gură-Cască :(

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap. nici eu nu sunt prea mandru... si parca nu era nici prea dotat... sau nu se vedea de burta :))

Trimiteți un comentariu