duminică, 21 iunie 2009

Cel mai tare joc pe telefon inventat pana acum - video

Sponsori:

ARhrrrr, asa il cheama pe cel mai tare joc pe telefon inventat pana acum. E un joc shooter care se foloseste de un dispozitiv mobil cu camera foto pe care o indrepti catre o harta aflata, fizic, in fata ta. Jocul este un amestec intre o realitatea virtuala aflata doar pe telefon si harta pe care o ai in fata, "amestec" realizat cu ajutorul telefonului astuia de ultima generatie.

Concret este o perspectiva "din elicopter" asupra orasului de pe harta iar tu impusti niste zombie care vor sa manance civilii din oras. Trebuie sa misti telefonul suficient de repede pentru a te feri de chestiile pe care zombie astia le arunca spre tine dar si pentru a impusca dusmanii.



Ei, cam aici s-a ajuns in materie de jocuri pentru telefon... E o evolutie interesanta de la Pac-man, nu crezi? Eu zic ca s-a mers destul de departe iar chestia asta deschide calea catre noi utilizari ale realitatii virtuale (augmented reality) si in alte domenii. Pe vremea mea, maica, era suficienta o minge de 35 de lei :)

PS: pentru cunoscatori, jocul asta se joaca pe un telefon cu touchscreen si care are o platforma video mobila de ultima generatie de la
NVIDIA, denumita Tegra. Detalii aici.


Vezi si:
- Jocuri online pe Anti-Plicti
- Teste haioase
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Hai la joacă :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da. hai la produs ca sa ne putem lua telefon din ala :)

Cipri spunea...

Până strângem bani(ca să nu zic bănuţi :P ) de telefon din ăla cine ştie ce mai apare pe piaţă.

Trimiteți un comentariu