joi, 18 iunie 2009

La 15 ani, e campioana la trimis SMS-uri

Sponsori:

In America exista orice, inclusiv un campionat national de SMS-uri. Iar ea, Kate Moore, a devenit capionala abosluta si indiscutabila. A castigat si 50.000 de dolari pe chestia asta, asa ca chiar nu mai e nimic de carcotit. A luptat din rasputeri pentru fiecare cent, caci a avut de trecut probe care mai de care. Adica a trebuit sa scrie SMS-uri legata la ochi, alergand printre obstacole sau mesaje incalcite, in timp ce era stresata de unii pusi de juriu sa faca asta.

Ce-ar mai fi de zis: castigatoarea spune ca scrie zilnic cam 400-500 de mesaje si deci peste 12.000 pe luna. A, hai sa-ti spun ultimul mesaj pe care l-a avut de scris si pe care l-a terminat mai repede decat cealalta concurenta din finala: Zippity Dooo Dahh Zippity Ayy…MY oh MY, what a wonderful day! Plenty of sunshine Comin’ my way….Zippitty Do Dah Zippity Aay! WondeRful Feeling Wonderful day!

PS: daca tot vorbim de SMS-uri, hai sa-ti mai spun ce-am aflat recent. De ce are SMS-ul standard 160 de caractere si nu mai mult? Pentru ca asa se trimite suficient de putina informatie prin retelele mobile pentru a nu costa aproape nimic. Adica se inscrie in cantitatea de informatie care circula intre mobile si antenele GSM in mod regulat. De-aia sunt ieftine mesajele astea (desi ar trebui sa fie gratis) si de-aia isi permit operatorii sa dea promotii peste promotii... Adica ei iti dau tie... nu stiu... 100 de mesaje gratuite iar tu ar trebui sa crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior :)


Vezi si:
- Evolutia telefoanelor mobile - video
- Mass-uri. Mass-uri de mess haioase
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Şi eu credeam că eu dau multe mesaje... :))

Cipri spunea...

A, şi la 15 ani nici nu aveam telefon ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

daa si pt mine e sf :) iti dai seama ca le spune la prietene de fiecare data cand mai pune cate un pic de sare in supa :))

Ana spunea...

daa..nici nu stiu cui ai putea scri atitea sms-uri zilnic..interesant chiar ce scrie..
am impresia ca sta toata ziua cu telefonul in mina..:))

Cipri spunea...

1. m-am trezit
2. am ridicat patura de pa mine
3. m-am imbracat
4. ce frumos e afara
5. ma duc sa fac pisu
6. am facut pisu
7. am uitat sa trag apa
8. am tras apa
9. oau, ce frumos e azi, trebuie sa vii cu mine la mall
10. trebuie sa imi iau alt telefon, la asta s-a cam stricat tastatura....
10 mesaj in doar cateva minute....intr-o zi intreaga............ :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, frumos spus. un fel de sms twitter :)

Trimiteți un comentariu