marți, 9 iunie 2009

Doar noi avem voie sa injuram Romania???

Sponsori:

Suntem foarte iritati de cate ori astia de pe afara ne injura sau ne iau in balon. Ca cum? Ca noi care suntem niste extraordinari, rafinati, rasati, gentlemani, anti-manelisti si anti-otevisti sa fim injurati de subversivii din Occident si de pe alte meleaguri?? Asta dupa ce noi insine ne umplem de spume la gura atacand, in fiecare zi, in stanga si-n dreapta, tot ce inseamna Romania si romanism. Ca imnul lui Udrea e de cac*t, ca politicienii sunt imbecili (si sunt), ca nimic nu merge in tara asta, ca-s numai tigani peste tot, ca litoralul romanesc e varza si cate si mai cate pe care le stii si tu mai bine...


Scriu lucrurile de aici in urma a doua intamplari f. recente. Una dintre ele o stii probabil, alta cu siguranta nu. Prima: ca site-ul BBC a avut "tupeul" sa prezinte imaginea unei tiganci in timp ce vota, ca fiind reprezentativa pentru Romania. Maaama, ne-am inflamat imediat. Pe bloguri, prin ziare, pe la televiziuni. Ca sunt niste rasisti englezii... ca sa facem petitii peste petitii, ca sa-si ceara scuze, dupa cum scria astazi un ziar central in articolul de prima pagina. In germanul Der Spiegel a aparut o poza si mai sugestiva dar cu aceeasi baba (vezi foto aici jos)

Fratilor, oricat de mult ma doare poate si pe mine treaba asta, dar SI ASTA e Romania!! Tiganii si manelistii sunt o halca sanatoasa care ne compun tarisoara. Ca sa nu mai spun ca e una din imaginile Romaniei afara... Ce? Noi iubim tiganii?? Ei ce sa mai zica?? Ai vazut ce scor au luat Vadim, Becali si cu EBA la euroalegeri? Cine mama dracului crezi ca i-a votat?? Intelectualii??? Crezi ca electoratul PDL-ului sau al PSD-ului e facut numai din domni de vita nobila??? Nu uita ca grosul romanilor a stat acasa si nu s-a dus la vot. Un motiv in plus sa dam dreptate BBC-ului care a pus,
in dreptul Romaniei, poza cu cioara votand.

Cealalta intamplare la care o sa ma refer pe scurt s-a petrecut pe un site strain pe care-l mai vizitez ocazional. Acolo au fost postate ieri mai multe poze din Romania. LE STIM cu totii, le-am pus cu totii pe blogurile noastre. Cu caruta in fata la MC Donalds sau cu taranii care incarca fanul intr-o Dacie papuc, etc, etc. Si acolo romanasii nostri au facut spume la gura, in sectiunea de comentarii, ca cum si-a permis pagina aia de net sa ne porcaiasca in halul asta onorabila noastra tarisoara?

In loc de concluzie... Asa cum doar un negru are voie sa-i spuna altui negru "nigger", adica cioroi, la fel de ipocriti suntem si noi uneori, care cu gura plina de blasfemii la adresa tarii, il luam imediat la pu*la pe strainul care indrazneste sa ne arate acelasi adevar. Iti recomand in context un articol scris intr-o nota similara de Dilimache. Il gasesti aici. Are dreptate cand spune ca numai prin dusuri reci ne vom putea trezi, peste ani, constiintele.

Caci da. Stam frumos toti in fotolii si injuram tot ce misca. E un sport national care, din pacate, nu arde nici macar prea multe calorii. Deci ne ingrasam si injuram, haha. Doar ca nici noi nu suntem mai breji. Raman la parerea ca avem tara pe care o meritam, politicienii pe care-i meritam, soselele, litoralul si curatenia pe care o meritam.

Inainte sa dau "publish post" aflu ca BBC a retras, intre timp, de pe site poza incriminata. Maaaama ce victorie... Suntem niste meseriasi, chiar daca englezii inca tot nu inteleg care e problema. Dar au scos poza, ca cel mai destept cedeaza :)


Vezi si:
- Ii stii pe astia? Muncitorii intelectuali - video
- Romanio, am sa-ti spun ceva...
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Bravo dom'ne, citesti si taci malc :P. Insa mi-ai dat o veste buna, sunt curioasa cine i-a determinat sa scoata poza... Nu prea are relevanta fiindca oricum asta suntem pentru majoritatea strainilor, dar ma simt mai bine.

Cat despre intrebarea din titlu raspunsul meu e da, eu inca mai am mandria de a ma lua la bataie cu vreun englezoi ratat care ne-ar injura, dar de vina tot noi suntem pentru rufele mizerabile expuse la taraba de boarfe a Romaniei in strainataturi.Ne-o meritam pentru campania de autovictimizare, de vaicareala si de servilism pe care o adoram. Asta suntem.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dom'ne citim ca ne plac ideile destepte :D pai am vazut cel putin doua campanii cu "sa-i starpim pe englezoi". scoaterea pozei si-o aroga acum ziarul ziua. el e ziarul central care a scris cel mai patimas despre asta.

io cred ca poza cu baba era cea mai iesita din comun dintre cele pe care le aveau cu romania si asta ar fi un motiv insemnat pt care au publicat-o pe aia. poate gresesc.

despre luptele cu englezoii nu ma pronunt doar spun ca ma bucur ca mai apartin la cate un proiect din asta care ne mai anima si pe noi ca natie :)

Dili spunea...

Sa specific: am zis englezoi 10% fiindca era vorba de BBC dar 90% fiindca m-a scos odata din sarite in timp ce jucam pool pe yahoo un englez care - fiindca mancase bataie - mi-a trantit diverse si a ajuns sa-mi zica despre Nadia ca s-a culcat cu nu stiu cine din juriu ca sa ia 10 la Montreal!!! Cred ca idiotul ala nu vazuse in viata lui evolutia Nadiei... baiii da' ce m-a enervat... macar l-am umilit si eu un pic!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha. al dreaq englezoiu, a stiut sa dea unde te durea. fu*k his face for that!! niste ignoranti oricum occidentalii astia, pe ici pe colo. uneori regret ca nu mai cred asa de tare in lucruri in care poate ar trebui sa mai cred... :) pe tine te admir pt asta :)

Trimiteți un comentariu