marți, 9 iunie 2009

Un dement il ataca pe Roger Federer la Roland Garros - poze, video

Sponsori:

Probabil ca e erou printre prieteni sau fanii lui FC Barcelona dar pentru mine ramane un dobitoc dezaxat. Este celebru cica, il cheama Jimmy Jump si e cunoscut pentru escapadele lui pe terenurile de tenis ale lumii. Uite ca si acum, la Roland Garros, a facut-o lata. A intrat pe teren in timpul finalei si a incercat sa-i puna pe cap lui Roger Federer un steag al Barcelonei. Fortele de ordine au intervenit pana la urma si l-au pus la pamant. Federer a fost totusi un pic sifonat, saracul, in urma incidentului. Mi-a fost mila de el, caci chiar a parut speriat, lipsit de aparare si inofensiv. Slava Domnului ca a castigat pana la urma finala si a pus mana pe trofeul care-i lipsea din palmares.

Consider insa incidentul o pata neagra pe obrazul celor de la Roland Garros, mai ales a celor de la Security. Unu - ca trebuiau sa stie ca idiotul e pe-acolo si doi - au intervenit tarziu, dupa ce Federer o putea sfarsi rau, cel putin ca Monica Seles, in 1993 la Hamburg, injunghiata si scoasa din circuit de un alt dement.













...........




E pacat sa nu-ti spun ca Federer a devenit cu ocazia asta al saselea tenismen din istorie care castiga toate cele patru turnee de grand slem, dupa Roy Emerson, Rod Laver, Andre Agassi, Fred Perry si Don Budge. Federer a mai jucat pana acum de trei ori finala de la Roland Garros si de fiecare data a fost invins de Rafel Nadal. Acum spaniolul fusese batut de invinsul din finala, suedezul Robin Soderling.


Vezi si:
- Dezbracati pe stadioane - poze
- Baschet haios. Cum sa-l faci sa rateze
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu