miercuri, 24 iunie 2009

Cat de aproape am ajuns de Michael Jackson!! - poze

Sponsori:

Am ramas socat cand o persoana pe care am cunoscut-o zilele trecute mi-a spus ca a fost, la viata ei, in staff-ul lui Michael Jackson!! Da, ai citit bine, in stafful lui Michael Jackson. Adica un fel de apropiat oarecum al megastarului, pe care l-a insotit in turneul History din 1996-1997. Am rugat-o sa ma lase s-o ating (pe mana, ce credeai) si sa-mi arate niste dovezi, ca nu pun eu botul asa la orice.

Ceea ce s-a si intamplat, mi-a adus badge-ul ei (vezi foto) si mai multe fotografii din perioada concertului din Aukland, Noua Zeelanda. Badge-ul ala, legitimatia, ecusonul, spune-i cum vrei, era "all access" adica ii asigura accesul in toate perimetrele care apartineau de concert. Din pacate nu a facut poze cu Michael decat in concert, insa mi-a aratat fotografii cu tot personalul care il insotea pe The King of Pop prin lume.

Daca te uiti pe poza a doua (click sa maresti daca simti nevoia) la sectiunea A avem doi muzicieni ai megastarului. Blonda era chitarista lui Michael. Tipul nu mai stiu... In sectiunea B avem trupa de dans din concerte, chiar inainte sa urce pe scena. La C este fata noastra, cunostina mea, de care va vorbeam (blurata in ambele poze) fix in timpul concertului din Noua Zeelanda, langa sunetist. Iar la D parca tot dansatori a zis ca sunt, in timpul unei petreceri dupa concert.

Tare?? Fata noastra este romanca, a stat cativa ani pe langa Michael. Chiar nu e pacaleala, e o informatie in premiera pentru tarisoara noastra. Eu am vazut mai multe poze si alte dovezi si chiar e o tipa serioasa, nu ar minti cu asa ceva. Apropos, cele doua fotografii de aici sunt facute chiar de subsemnatul. Eu sunt excitat la maxim toata povestea asta, pentru ca chiar am fost si mai sunt oarecum un mare fan Michael Jackson.

Inainte sa spun "I Love You Michael", iti mai dezvalui ca megastarul era destul de retras din ce mi-a povestit fata. Nu interactiona mai mult decat era cazul cu oamenii din jur. Inca era in vana in perioada aia. Totusi mai glumea cu cei apropiati dar era f.f. dedicat muncii. Cand se repeta sau asa, apai se repeta pana iesea totul ca la carte. Profesionisti, ce mai...

In loc de concluzie nimic nu e intamplator, vorba cuiva, si I LOVE YOU MICHAEL !!! :)


Vezi si:
- Michael Jackson loveste din nou - poze, video
- Sunt prieten cu Bill Clinton
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Ar trebui să se simtă ca o norocoasă ;)

Dili spunea...

Hihi, ce dragut ai scris si ce infocat fan trebuie sa fii daca ai reusit sa ai asa un aer super-extra-mega-entuziast!
Bravo fetei, e tare daca a ajuns acolo. Altele in locul ei faceau juma' de an emisiuni la oteveu pe baza experientei asteia. Ma bucur pentru tine, imi imaginez cum as fi eu in fata cuiva care a stat in preajma lui Nicolas Cage de exemplu... mmmmm!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - ma, i se pare o chestie obisnuita. a mai facut si altele la viata ei...

@ dilimache - adevarul e ca sunt mare fan. ma rog, poate mai putin acum decat eram o data... dar stii vorba aia "once a fan, always a fan:)"

da, fata nu a simtit nevoia sa se exhibe pe chestia cu michael, iar eu am aflat intamplator.

doua lucruri sunt clare: 1 - un alt michael nu se va mai naste ever si 2 - i love you michael!! :)

Dili spunea...

si 3... chiar imi pare foarte foarte rau de ce s-a intamplat si nu ma pot obisnui cu gandul...

Dili spunea...

si 4... foarte ciudat, chiar nu e nimic intamplator, nici faptul ca ai scris despre el in pragul acestui sfarsit al unui sufket mare dar poate chinuit :-(((( Am reascultat acum cateva melodii ale lui pe care eu le iubesc si l-am revazut inca din copilarie... si parca mi s-a rupt ceva mic inauntru. Imi pare rau.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - ce frumos ai spus. merci. azi-noapte eram prea marcat sa raspund. vazusem mesajele tale...

usor offtopic - gandul care ma marcheaza acum e relativa revolta fata de presa romana. deja au inceput ca la moartea sotiei lui florin salam... ca a fost pedofil, ca doctorii au fost sarlatani. astea ce mi-au aratat prietenii, caci eu nu o sa ma uit sa vad ce scriu. nu e corect ce zic acum, dar le recomand unora sa scrie doar despre ce se pricep mai bine adica manele si cancanuri si sa-l lase pe michael in pace. te pup.

Trimiteți un comentariu