sâmbătă, 16 mai 2009

Starea educatiei in 2009: jalnica dar haioasa - video

Sponsori:

Nu ca am fi avut nevoie de vreo confirmare speciala, dar starea educatiei, a invatamantului romanesc e cam jalnica. Dupa cum se vede in mica ancheta de fata, facuta de Realitatea TV, nu doar elevii sunt la pamant dar si profesorii. Adica ii intreaba chestii elementare iar ei sunt prastii, parasute. Bine, macar unii dintre ei sunt simpatici. Tot e o chestie...




Ok si elevii si profesorii sunt si ametiti. Ametiti de astia care ba le schimba examenele, ba le mai fac cate o reforma in fiecare an, ba le gresesc subiectele la teste... Ba le promit salarii la profesori si nu li le dau si cate si mai cate. Astea nu sunt scuze. Reforma trebuie facuta in intestine si nu la suprafata. Doar ca asta nu se va intampla prea curand.

Later edit: daca ceva poate sa nu mearga, pai nu va merge. Daca ma apuc vreodata de cantat n-o sa-mi lansez niciodata videoclipuri pe Realitatea.net. Deci daca cumva nu merge clipul embedded, il poti vedea direct pe site, AICI.


Vezi si:
- Interviuri. Betivii spun lucruri trasnite - video
- Viitorul suna bine
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

son of alerik spunea...

Pai ce pretentii sa ai. Daca analizezi examenele de titularizare si vezi ce note mizerabile iau majoritatea (2,3,4) si ca ajung profesori cu nota 7 (!), nu e de mirare ca atat ei ca profesori, cat si elevii, ca produse ale lor, nu stiu pe ce lume traiesc.

joe spunea...

Jalnic? Doar aia cu Anghel Saligny avea sens. Alexandru Odobescu, Portanţa...auzi tu...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ son of alerik - dap. e cam naspa, stii... starea educatiei o poti lua, daca vrei, si ca pe o proiectie asupra viitorului. adica pe bancile scolii sunt cei pe mainile carora va ajunge la un moment dat tara... senzatia mea e ca e sensibil mai rau de la an la an... poate ancheta asta nu e neaparat relevanta, dar asta plus ce ai spus tu, indica o anumita stare de spirit...

@ joe - inteleg ca vrei sa spui ca nu e dracul asa negru? posibil... cum spuneam insa si mai sus... o anumita stare de spirit tradeaza totusi... parerea mea :)

joe spunea...

Nu stiu cum e dracul dar stiu ca sistemul invatamantului e la pamant, ce vroiam sa zic e ca intrebarile alea sunt penibile rau de tot. Ma mir cum de nu i-a intrebat care e intregul numar Pi...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ joe - haha. am inteles ideea acum... asta cu fortuitul cel putin, am auzit-o in aproape toate anchetele, de vreo 10 ani incoace... macar de la tv si tot aflau de el :))

Trimiteți un comentariu