luni, 11 mai 2009

Oops!! Elena Basescu a inceput campania cu o... crima

Sponsori:

Sau daca nu crima, macar "tentativa de omor". Mezina presedintelui i-a dus unui mosh de la un azil din judetul Gorj, "un scaun electric", dupa cum s-a exprimat chiar ea (vezi video AICI). Si mama ei, nevasta presedintelui, ar fi complice la presupusa crima, caci dupa cum reiese din spusele Elenei Basescu, ea e cea care i-a promis "scaunul electric" batranului. De ce crima? Pai dupa Wikipedia, un scaun electric este un "dispozitiv pentru executarea prin electrocutare a condamnatilor la moarte". El arata dupa cum se vede in poza.

Daca ai vazut si clipul si declaratia fetei, ai observat ca are niste bucati de lemn in mana. Deci cred ca a cumparat scaunul electric de la Ikea, i l-a adus batranului pe bucati, ca sa si-l asambleze singur, haha.

Suntem de 4 zile in campania electorala pentru europarlamentare. Lupta e grea. Politicienii se dedau la orice pentru a castiga un mandat in plus. Elena vad ca a invatat regulile jocului asa ca o crima este un inceput perfect. Mai are cineva curajul? Pentru ca esti originala, Elena, ai votul meu asigurat :)


Vezi si:
- Elena Basescu - joaca de-a v-ati ascunselea cu politica
- Politica e chiar simpatica uneori
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

queensoft spunea...

Pai, la mintea lui EBA, mai pui 2 lei si iei o inghetata !

Trimiteți un comentariu