duminică, 24 mai 2009

Gay Fest 2009. Parada homosexualilor. Vorbe si poze

Sponsori:

Nu am fost la parada Gay Fest de ieri din Bucuresti, desi ar fi iesit macar niste poze faine. Oricat de tolerant sunt, nu mi-e foarte clar ce reactie as fi avut sa vad atatia homosexuali la un loc. Ok, unu, doi am mai vazut, respectiv cunoscut si eu... dar zeci? Zeci de homosexuali in acelasi loc? Exhibandu-si public sexualitatea? Sau macar orientarea sexuala?

Sunt pentru diversitate. O accept, o tolerez, no problemo. Ti-am zis - am avut ceva prieteni/cunoscuti gay, homosexuali. Firi artistice, oameni ok, inteligenti, fara exceptie. Dar vere, chiar trebuie sa facem circ din asta? Sa ne "aia in aia" pe strada? Ca de ce? Nu ajunge ca esti dar vrei sa mai si arati la altii? Ca vreti sa va casatoriti intre voi? Sa infiati copii? Pai io ca sunt hetero si nu m-am prea pupat pe strada... Da, stiu, sunt retrograd si anacronic... :)

Auzi, decat sa iesiti in fuste mini pe strazi si peruci cu varfuri despicate n-ar fi mai bine ca, lunar sau cat de des vreti voi, sa mergeti intr-un parc si sa... nu stiu... faceti baloane de sapun? Cred ca ar ajuta mai bine la imagine... Ma rog... Parada nu pot sa zic ca n-a fost reusita, din imaginile pe care le-am vazut... E misto ca e destul de vie si frumos colorata :)













Surse foto: de aici, aici si aici...

Hai sa vedem ce zice si stimatul cititor despre treaba asta...




Vezi si:
- Test haios: cat de momosexual / lesbiana esti
- Prison Break. Michael Scofield e gay?
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Andreea spunea...

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
Imagini de la parada gay din san francisco.
asa va imaginati societatea romaneasca in viitor voi, adepti ai tolerantei pentru minoritatile sexuale?
ROMANIA< TREZESTE_TE!!!!!! Pana nu e prea tarziu.............

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

interesant spus. cam macabre imaginile. n-am rezistat decat la cateva... cred ca exista totusi aripa dura dar si aripa soft a orientarii asteia sexuale. cel putin asa sper.

Trimiteți un comentariu