marți, 19 mai 2009

Dupa ce i-au golit de bani, acum le fac parcari

Sponsori:

La mine in cartier se munceste cu spor zilele astea. Dorelii care n-au plecat in Italia sapa de zor. De vreo cateva zile se chinuie sa faca parcari noi. Toate bune si frumoase pana aici, apreciem initiativele de genul asta. E nevoie de parcari peste tot, cu atat mai mult in Bucuresti. Este o singura problema: parcarile astea le fac dupa ce in ultimele doua luni s-au ridicat SUTE de masini parcate "ilegal". Pe cuvant, nu exagerez. In fiecare zi ridicau astia cel putin 10-15 masini.

Le ridicau tocmai pentru ca bietii soferi NU AVEAU unde sa-si parcheze masinile. Era atat de aglomerat peste tot incat erau nevoiti sa le lase seara pe marginea soselei. De unde veneau rechinii de la primarie si le ridicau dimineata. Asa cum am mai scris si cu ceva vreme in urma, ca sa-ti recuperezi masina de la ADP, te costa cel putin 5-6 milioane.

Asa ca parcarile astea se fac acum, dupa Primaria a pus laba pe sute de milioane de lei in tot sectorul. Nu cred ca exagerez, caci repet, in fiecare zi din ultimele doua luni am vazut cate 3-4 masini ridicate. Si asta e doar ce am vazut eu... Ba mai mult, dupa cum vezi in poza, chiar in ziua in care lucrau la parcari continuau sa ridice masini...

Concluzia e una singura: le-a luat intai banii si acum le fac parcari din ei. Mai du-va dreaq de soferi, o fi zis primarul. Bani sa va luati masina aveti... eu din ce sa-mi platesc campania electorala???


Vezi si:
- De ce se ridica masini in Bucuresti? De Kiki!!
- Cele mai tari masini. Fa misto de botul lor - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

son of alerik spunea...

sunt de acord ca nu sunt locuri de parcare suficiente, insa asta a devenit principalul pretext al nesimtirii soferilor din orasele aglomerate, indiferent ca sunt sau nu locuri de parcare. Astfel devine reflex sa parchezi "pe unde-ti vine", ca oricum nu sunt locuri. Nici asa nu e bine.
Pe de alta parte am observat intr-un oras mare din provincie, cand s-au facut acum un an parcari, pur si simplu au facut parcari in jurul masinilor care erau ilegal parcate; sau au fost mutate putin mai incolo, pe trotoar. Numai dupa somatii si vreo 2 luni au fost ridicate masinile (care nu erau neaparat rable) sau au revenit proprietarii din Spania/Italia de si le-au luat. Si nici asa nu se poate!
Ne-am obisnuit sa interpretam legile in felul nostru si atunci cand se aplica (bune sau proaste cum sunt) ne miram destul de mult.

sabina spunea...

off topic: o rectificare am:D
in blogroll e"simonapoparlan".eu mi-s sabina:D
saru'mana:)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ son of alerik - da, ai dreptate. e fiecare cu legea lui. legea junglei pare a fi cea mai bine respectata :)

@ sabina - aoleu!! mii de sorry!!! am rectificat. nu-ti spun ca si cand am facut bannerul, initial am scris simona si a trebuit sa-l refac. hm... ceva e acolo :) cred ca intr-o viata anterioara te-a chemat simona :) sabina e oricum mult mai fain :)

Trimiteți un comentariu