vineri, 15 mai 2009

Daa, Nikita! Nikita a pozat sexy, dezbracata si... gravida - poze

Sponsori:

Nikita, Nikita, Nikita!! Nimeni alta!! Ea este de 3 ori femeie si ea este diva sexy a Romaniei care a facut poze dezbracata si gravida pentru presa din Romania. Mai exact pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Nikita se alatura astfel cu mandrie si talent unei pleiade de vedete internationale care au facut la randul lor poze cu burta pana la gura, precum Demi Moore, Christina Aguillera sau Britney Spears. Bine, si Andreea Banica sau Andreea Spataru s-au lasat pozate gravide, dar ele nu sunt nici pe departe de talia Nikitei...

Ce incantare. Ce trup, ce forme... Sunt inca in stare de soc dupa ce ieri am vazut pentru prima data pozele. Barbatii din Romania sunt si ei in extaz si-si trimit linkuri pe ascuns iar femeile mor de invidie. Uite-o cat de senzuala si sexy este!! Saracieeeee!!! Cat esti grasa, saracieeee!!!

Eu care imi spuneam ca le-am vazut pe toate in viata asta, constat ca sunt mic copil la de cate lucruri mai sunt inca de descoperit. Puteam insa asa de bine insa sa traiesc fara sa o vad pe Nikita dezbracata... Dar acum ca s-a intamplat, viata mea nu va mai fi la fel.


Sa revenim totusi cu picioarele pe pamant. Avem un concurs de terminat si premiat. Ieri te provocam sa ghicesti despre cine este vorba in doua fragmente din pozele de azi. Am fost surprins sa constat ca lumea a cam stiut. Sunt impresionat!! Am primit si pe blog dar si pe mail comentarii care mai de care, vad ca recunosti ce valoare mondiala are Nikita. Foarte bun!!

Castigatorii de astazi sunt asa: Diana, Ioana, herr Dan, Celine, Joe, Sabina si Teo. Felicitari tuturor!! Am premiat si pe cei care au stiut dar si pe cei care au fost aproape. Se stiu ei care sunt ;) Am construit cate un banner animat pentru fiecare, banner care va sta timp de doua saptamani pe Anti-Plicti. O sa atraga atentia, va garantez si va vor aduce rauri de vizitatori :) Daca va plac bannerele, la final le puteti lua si folosi pe blogurile voastre sau cum vreti voi.

Concursurile vor mai continua pe Anti-Plicti, indiferent daca se dezbraca Nikita si mai mult decat atat sau nu. Fii pe faza!!


Vezi si:
- Senzational!! A nascut Nikita!! - poze
- Ramona Gabor nu stia ca biletul trebuie compostat
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Hihi imi place, merci mult!!

joe spunea...

joi e negru, la fel e si vineri, si sambata si mereu

mersi, e funny

Unknown spunea...

ăăăă, mersi frumos pentru premiu :)
keep holding on!

A Not So Spotless Mind spunea...

Multumiiim!:D Cred ca cu totii suntem foarte incantati de premiu:D. Foarte dragut;))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ everybody - premiile sunt meritate si muncite. si eu am prestat un pic la bannere, deci toata lumea a muncit :)

apropos - eu unul nu stiu daca as fi stiut ca e nikita. si chiar daca m-as fi gandit nu as fi vrut sa recunosc. as fi zis: nuuuu, nu se poate asa ceva. nu are cum sa fie ea!!! teo a zis "viorica din clejani". da! viorica dar niciodata nikita!! respect tuturor!!

PS: si totusi nu multa lume s-a prins. postul ala a avut aproape 100 de afisari si nu-mi sunt contorizate f. multe (caci e inca pe homepage).

Teo spunea...

O, Doamne, in ce stil arata! Nici eu nu sunt fotomodel, dar cel putin eu imi tin hainele pe mine. Mersi pt. premiu :) . Chiar nu m-am gandit ca Nikita ar mai putea sa ne arate ceva, dupa ce facea baie in spuma pe la nu stiu care emisiune. Dar se pare ca m-am inselat...

sabina spunea...

tenchiu!!!:*

Trimiteți un comentariu