miercuri, 6 mai 2009

Copiii fac lucruri trasnite - poze

Sponsori:

Cu totii am fost, probabil suntem si poate vom ramane copii toata viata. De-aia-i zice la copilarie o perioada fericita, pentru ca poti sa faci toate prostiile in ea iar multe raman nepedepsite. Sau e unul din motive... Eu, de exemplu, impreuna un un prieten, i-am bagat un gura bunicului care dormea o hartie careia i-am dat foc. Nu ti-as dori sa fi fost in pielea bietului om care s-a trezit brusc cu o flacara arzand deasupra nasului. Acum, cu cat trece vremea, cu atat tragi mai mult si platesti pentru tampeniile sau greselile pe care le faci in viata, nu?

Dar, sa ramanem in sfera copilariei, si sa ne uitam cu drag si intelegere, zic eu, la plozii de fata si la ghidusiile pe care le fac. Nu te lasa pacalit de vorbele mele, nu sunt cel mai mare fan al copiilor, dar unele din faptele lor le gasesc cel putin amuzante :)




























Vezi si:
- Cel mai vorbaret copil din lume - video
- Dilema zilei - copil sau caine?
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Ce frumoase sunt toate fotografiile! Eu sunt topita dupa copilasi si cateodata nu iti vine sa crezi cat de inventivi pot fi si cata imaginatie au :)
M-a amuzat tare povestea cu bunicu` din copilarie, si tu faceai parte din categoria celor inventivi, fara dar si poate :)
PS Tot vecinica de pe raft e :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da. cred ca sunt programati genetic sa faca nazbatii si sa supere adultii :)) cat despre bietul bunic, i-am facut destule si eu. i-am mai legat o sfoara rosie de caciula si a iesit asa prin sat. radeau vecinii de el si el nu stia de ce :)
PS: ce vecinica?

Diana spunea...

Adica eu, Diana, de pe raftul cu ganduri, vecinica de alaturi :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

of ma vecinico... am imbatranit maica, ma prind mai greu :(((

PS: imi place noua ta poza. si noul template, dar n-am apucat sa ti-o spun :D

Silvia spunea...

Multe sunt frumoase, insa pozele copiilor cu tigari in gura si bautura in mana sunt pur si simplu odioase... Da, stiu c-au fost facute doar pentru a se distra astia mari care isi bat joc de cele mai multe ori de ce-i mai pur in lumea asta... Eu n-as putea face asemenea lucruri, poze copilului meu nici macar in gluma.

Anonim spunea...

foarte tary

Anonim spunea...

Din pacate sunt socata de aceste fotografii...sincer ,cateva sunt foarte fanny,dar multe dintre ele sunt odioase.Nici eu nu inteleg un parinte care poate face o fotografie propriului sau copil in cuptorul cu microunde sau cu o tigare in gura...rusine acestor parinti!Traiesc in SUA si parintele care ar indraznii sa faca astfel de fotografii,ar face ani grei de puscarie. Fara comentarii!!!!

Trimiteți un comentariu