sâmbătă, 2 mai 2009

Cei mai sexy jurnalisti romani - top, caricaturi

Sponsori:

Din punctul meu de vedere, meseria de ziarist nu mai prea e una asa de sexy pe cat era odata... Acum, ca sa fi ziarist bun, deci sexy, trebuie sa faci audienta iar audienta in Romania zilelor noastre se face cu Nikita, Naomi, Sexy Braileanca, Eva Kent, Alina Plugaru, Tolea, Magda, parapsihologi si alungatori de draci in direct. Ma rog, mai sunt si exceptii, evidemment. Asa... Ei bine, o revista s-a gandit sa faca un top al celor mai sexy jurnalisti, pe care l-a prezentat sub forma unor caricaturi ale personajelor in cauza. Caricaturi absolut geniale (!!!), din care nu ma pot abtine sa nu-ti prezint cateva... Daca ti-au placut, vezi ca jos de tot, sub poze, ai doua linkuri ;) Mai intai - Cosmin Prelipceanu (locul 18), caricatura mea preferata, nu stiu de ce...

Urmeaza in ordine, intr-o selectie aleatorie, Dan Diaconescu (locul 50)

Traian Ungureanu (locul 47)

Mihai Tatulici (locul 34)

Victor Ciutacu (locul 32)

Cristian Brancu (locul 20)

Razvan Dumitrescu (locul 12)

Mihai Gadea (locul 8)

Ca eu lipsesc din top, pot intelege... invidia asta... haha... dar ca lipseste tocmai Mircea Badea... hm... mai greu. Risca sa iasa naibii pe locul intai intr-un top facut de concurenta. Top complet pe il poti vedea in Academia Catavencu, adica AICI. Daca ti-a placut atat de tare, exista si un top al celor mai sexy intelectuali. Il gasesti AICI.


Vezi si:
- De ce nu va castiga CTP meciul ci Mircea Badea
- Nici sexul nu mai e ce-a fost...
.

Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Dar chiar ca ce faine si reusite sunt, nu imi vine sa cred :)
Ce fatza are Tatulici, dar ce frunte i-au facut lui Gadea:)) super tare! Mi-a placut tare acest articol! Ca toate, de altfel!
Un week-end frumos iti doresc!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hehe. esti draguta ca de obicei. da, si eu am o atractie deosebita fata de caricaturi (portrete dar nu numai) si cum pot oamenii care le fac sa surprinda niste aspecte pe care noi restul nu le vedem dar care exista si iata sunt cat se poate de savuroase. merci. un weekend excelent si tie!!

Trimiteți un comentariu