marți, 12 mai 2009

Cea mai tare farsa: nu se mai termina, frate...

Sponsori:

De ce este asta cea mai tare farsa? Pentru ca mai multi nebuni lucreaza impreuna, au avut o idee geniala, iar rezultatul este cat se poate de placut ochiului. Uita-te la ei, cum trec strada timp de aproape 5 minute, fara intrerupere. Sunt 94 de tineri si se folosesc de un tunel subteran, aflat acolo, ca sa treaca din nou si din nou pe aceeasi trecere. Observa cat de relaxati traverseaza strada. La un moment dat unul este imbracat in vaca iar o tipa in pui de gaina. Se vede ca trec de mai multe ori... Ce mai, o farsa super tare!!


Vezi si:
- Farsa de rahat facuta lui Adrian Mutu in Italia - video
- Farsele lui Buzdugan. Banel si pisica. Genial!!
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

joe spunea...

Mai tare-i originalul. Adica astia s-au luat dupa Remi Gaillard.

Diana spunea...

Ce rabdare iti trebuie sa te afli la volan la o faza din asta! :))))

Dili spunea...

Haha, super, la noi asta s-a transformat in forma de blocare a nu stiu crei autostrazi cand au facut niste oameni greva...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ joe - interesant clipul. am vazut ca acolo soferii s-au comportat mai romaneste si au spart sirul, trecand printre ei. mie parca-mi place mai mult asta... :)

@ diana - daaa. si vezi ca nu incearca niciunul sa treaca prin ei? in romania ii spulberau dupa un minut:))) mi-a placut tare mult. am vazut clipul de vreo trei ori:)

@ - dilimache - sa stii ca-mi amintesc. pe la constanta pe undeva, parca... nu le-a dat voie sa protesteze asa ca au trecut pe zebra incontinuu:))

Trimiteți un comentariu