vineri, 13 martie 2009

Farsa de rahat facuta lui Adrian Mutu in Italia - video

Sponsori:

Adi Mutu, saracu, a fost cam mielusel in fata politistilor italieni, care i-au gasit un infractor cautat, in portbagajul masinii. Noroc c-a fost doar o farsa, facuta lui in Italia de o televiziune de acolo. Fotbalistul nostru fusese invitat la o emisiune impreuna cu puscariasul roman si a facut si o poza cu el. Poza care era sa-i fie fatala daca nu era, evident, gluma celor de la Canale 5.



Chiar daca a fost o farsa, cam nasoala poanta, daca ma intrebi pe mine. Adica vine in mijlocul scandalului legat de infractiunile comise de ai nostri in Italia. Evident ca legatura exista, iar farsa nu-mi pare chiar asa nevinovata cum se vrea.

Repet, Adi Mutu pare cam mielusel, adica bland si usor spasit. Il apreciez totusi ca nu a cedat total in fata politistului, caruia a avut taria sa-i spuna ca e rasist. Mai e de remarcat faptul ca nu se dezice total de conationalul lui si al nostru, chiar daca m-a amuzat teribil cum ii tot spune "taci dracului din gura, ca mai mult creezi probleme" :))

Eu daca as fi Mutu, la primul meci as da un autogol in poarta Fiorentinei, pe chestia asta, si le-as spune dupa aia italienilor - "a fost o farsa" :))


Vezi si:
- Farsele lui Buzdugan. Banel Nicolita si pisica - video
- Camera ascunsa - haios rau (daca nu esti ei) - video
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu