sâmbătă, 14 martie 2009

Mihaela Radulescu vrea exclusivitate pe orgii

Sponsori:

Starul TV, Mihaela Radulescu, a umplut primele pagini ale ziarelor din week-end cu o scrisoare. O scrisoare in care femeia puternica pe care o stim spune ca-i e frica de fostul sot, Elan Schwarzenberg. Asta cica ar teroriza-o, a dat-o afara din casa si nu o lasa sa-si mai faca de cap cu ala micu', Dani Otil pe numele lui.

Dupa ce i-a papat, impreuna cu acelasi Dani, nu stiu cate zeci de mii de euro de pe un card, acum se plange ca e hartuita si-l acuza pe fostul sot ca "traia in orgii sexuale si financiare". Da, da, pe omul cu care a aparut tinandu-se de mana la tribunal in ziua divortului. Ce taaare! Auzi, orgii sexuale si financiare. E de rau asta?? :)) Da auzi, nu era el oare cel suparat cand pe-atunci nevasta-sa aparea in chiloti pe toti peretii din Bucuresti, dupa cum vezi in poza???

Nu cunosc detalii si nu le voi afla vreodata. Doar ca-mi vine greu s-o vad pe Mihaela in postura de victima. Din simplul motiv ca daca-i arde una lui Elan il lasa lat. Ca stii ca face sport iar Dani sunt convins ca o intrebuinteaza serios, daca intelegi ce vreau sa spun.

Nu cumva ar mai fi ceva de supt de la milionarul evreu? Si cand spun "supt" nu ma refer la orgii sexuale, ci financiare... :))


Vezi si:
- O mai stiti pe Mihaela Radulescu? No comment
- Controleaza-ti orgasmul cu Cotidianul
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu