joi, 21 mai 2009

Am primit imbratisari gratuite la Sibiu

Sponsori:

Mini-vacanta mea e pe final. Ieri am profitat de un moment de respiro si am dat o fuga pana la Sibiu. Nu vazusem orasul de cand a fost denumit Capitala Culturala Europeana si voiam sa ma conving cu ochisorii mei cat de frumos l-au facut. Si l-au facut foarte frumos. Prin centru, cel putin, arata ca un oras european. Strada care duce spre Piata Centrala si piata insasi iti iau pur si simplu ochii.

Dar altceva vreau sa-ti spun. In Piata Centrala a venit o gagicuta la mine sa ma intrebe daca sunt de acord sa ma ia in brate… Hm, zic, de ce nu? Si m-a luat tinerica si m-a strans ca si cum eram iubiti si nu ne mai vazusem de 5 ani. La un moment dat nu mai voia sa-mi dea drumul… ma gandeam sa strig da-mi placea asa ca am tacut. Haha.

Care era de fapt ideea? Pai gagicuta facea de fapt parte dintr-un grup de tineri, rockerii din caminul 6, cum isi spuneau, care ofereau ieri imbratisari gratuite tuturor celor care voiau sa se joace cu ei. Si au fost cativa… Bine, inteleg ca ieri a avut loc o campanie chiar nationala pe tema asta dar oricum m-a distrat initiativa asta… plina de afectiune. Aproape la fel de mult m-a distrat un batranel care trecea pe acolo si care a zis ca lui i-ar prinde mai bine niste salam gratis. Pentru asta mai trebuie sa mai astepte pana la alegeri :))


Vezi si:
- Panorama. Bucurestiul de la inaltime
- O zi prin Bucuresti
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

CORA spunea...

Cand am citit in ziare despre campania asta, mi s-a parut o idee super faina. Ca oamenii se tot evita pe strada, se ignora, nici macar nu se uita unii la altii. De abia daca ne pasa de altii si altora de noi...de parca am fi din alta specie...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da asa e. si mie mi s-a parut inedita campania. le-am vizitat si site-ul lumebuna.ro si e interesant. sper insa sa nu ramana o idee de marketing si atat si sa o continue cu evenimente similare cat mai des posibil.

Teo spunea...

A fost si la Roman 'free hugs'. E pentru prima data la noi in oras,iar oamenii au rectionat acceptabil.

Trimiteți un comentariu