vineri, 3 aprilie 2009

Razboinicul luminii bagat la intuneric

Sponsori:

Il retinura si pe Gigi Becali. L-au luat direct din pijamale, pac-pac, de i-a stat inima lu' maica-sa si mioarelor din staul. Dupa ce cu o zi inainte mulgea oile linistit la Pro-TV, razboinicul luminii a ajuns la intuneric si racoare pentru 24 de ore, la capatul unui nou circ mediatic, in care tot ce conteaza e zgomotul cat mai mare si show-ul televizat complet.

http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/becaligif.gif?t=1238704421

Deci pe cuvantul meu, suntem o tara isterica pe cale sa devenim una bolnava de nervi. Ferice de cei ce se tin departe de televizor. Gorbunovi, jafuri, arestari, catuse, certuri, Magde, Toli si tot tacamul. Si asta e doar inceputul, ca mai sunt luni bune pana la alegerile prezidentiale din toamna.

Sunt sigur ca multe din deranjurile astea au legatura cu campania electorala. Stii ce fac astia? Ascund un scandal cu un altul dupa principiul urmator: cu ce iese cel mai bine mirosul de ceapa?? Cu mirosul de usturoi :)

Later edit: Ca circul sa fie complet, Becali a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Adica va sta la racoare aproape o luna. Marturisesc cinstit, in momentul asta, nu mai sunt impartial ca de obicei. Trec in tabara lui Gigi. Pai bine ma, aproape toti au reusit sa scape si doar pe el l-ati bagat? Clanul Preda de s-a batut in PUBLIC cu bodyguarzii de la BGS... ambii au scapat liberi. Popoviciu, Patriciu, Tender si altii, si altii, toti au iesit dupa 24 de ore. Doar pe papagalul asta l-ati gasit sa-l bagati la zdup? De ce? Pentru ca e mai papagal?

foto: gsp.ro

Dar apropos, stii care e explicatia oficiala a arestarii si a intregului scandal? Faptul ca EL INSUSI s-a dat mare la televiziuni ca i s-a furat o masina si si-a facut singur dreptate. Uite ca gura mare i-a jucat pana la urma o festa.... L-au pandit astia la colt si pana la urma l-au prins...I-or da drumul pana la urma dar il mai umilesc intai un pic, noi mai punem un pic boticul si mai uitam de altele... Daca ar merge justitia ca unsa as zice "bravo dom'le". Dar cine stie ce a cui manarie mai e si pe aici...


Vezi si:
- Romania, o tara mereu ocupata...
- Prognoza meteo: vine frigul
- Si se facu dreptate. Tolea arestat in direct - video
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Ma alatur, eu am crezut ca e doar o miscare de-o zi, asa cum spuneai pe post de usturoi, da' m-am convins ca e chiar posibil... si inca nu m-am trezit.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, chestiile strigatoare la cer, e bine sa fie spuse. nu sunt cel mai mare fan al lui gigi, dar cu toate astea ce i s-a intamplat e cel putin ciudat.

Trimiteți un comentariu