joi, 2 aprilie 2009

Nationala de fotbal, baletul si mistretii lui Ceausescu

Sponsori:

Scriu randurile astea la pauza meciului Austria - Romania. Nici nu ma mai intereseaza rezultatul... N-am zis nimic dupa chifla cu Serbia si n-am vrut sa scriu de fotbal nici acum. Doar ca m-am enervat la cat de tare s-au bucurat comentatorii Pro-TV-ului la primul nostru gol. Pai cu Austria, ma? Sa-mi sara mie tigara din gura ca va bucurati voi ca am dat gol cu Austria?

Bine, le-a trecut bucuria intr-un minut, dupa ce ne-au executat aia imediat, de nervi, in mai putin de un minut. Nu stiu de ce, dar pe mine echipa Romaniei ma duce cu gandul la mistretii lui Ceausescu. Stii cum vana Ceausescu mistreti? Pai cica erau oameni care ii goneau in fata pustii sale iar el doar apasa pe tragaci. Sau, daca nici asa nu-i nimerea, ii imbatau sau sedau, doar-doar trage in ei.

Ei bine, la fel si cu fotbalistii nostri. Ce sa lupte ei pentru victorie... Sa revina dupa ce sunt condusi?? Asta e cea mai buna gluma. Trebuie sa vina cineva sa le lege sireturile adversarilor, ca sa dea si eu un gol... Am vazut un austriac accidentat dupa o contra cu Banel. Era lat la pamant dar se uita si astepta sa se incheie faza inainte sa-si dea duhul de durere. Asa se joaca fotbal de la un anumit nivel incolo.

Despre Piti nu mai zic nimic. Sa fie sanatos. Bravo lui ca si-a negociat un contract de trebuie astia sa-i plateasca bani grosi daca vor sa-l demita. O sa mai zic doar atat: sa le dea dom'le niste pantofi de balet la fotbalisti si niste rochite scurte, ca am senzatia ca au gresit sportul...


Vezi si:
- Farsa de rahat facuta lui Adrian Mutu in Italia - video
- Fotbal si dragoste - poze
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Dani Tudor spunea...

Salutare Cipri,
Nu ma pricep la fotbal (oricum balerine cu bot de mistretz am vazut si eu pe teren...:P)dar iti citesc blogul de cateva zile si demult imi tot propun sa te re-salut! Salut! :P Sper ca iti merge bine si poate la un moment dat om sta si la o poveste mai cu timp...:P Toate bune!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

salutare dani. si eu te re-salut, dar ajuta-ma cu o problema. ma, vreo jumatate de zi m-am gandit de unde te stiu. mi-e atat de cunoscut numele tau. incredibil. da nu stiu de unde sa-l iau :((( bafta multa si tie!!

Dani Tudor spunea...

:))) Intuiam ca o sa te pun in dificultate...Uite niste indicii: Radio Brasov, fagarasan, Dani Tudor doar pseudonim de radio pt Dan KULCSAR....povesteam pe terasa de la radio despre blocurile din "treishpe" din Fagaras...ID de yahooomessenger: dankulcsar - mai simplu sa mai povestim acolo...RE-salutare! :P

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hei. daca spuneai asa de la inceput, stiam de unde sa te iau:)) salut dan. ma bucur sa aud de tine. am raspuns un pic mai greu ca... am uitat. m-am gandit mult de unde sa te iau ca-mi era asa de cunoscut numele... :)

Trimiteți un comentariu