duminică, 12 aprilie 2009

Mosul sfatos si franceza de balta - video

Sponsori:

Din ciclul Doamne, mare ti-e gradina, ne uitam azi la videoclipul de mai jos. Vedem o bucatica autentica pana-n maduva oscioarelor de Romanie ca la mama acasa. Adica un mos sfatos care tine el sa-i raspunda reporteritei intr-o franceza de balta, indoielnica despre "De piacette de Unir"... Bine, o da in franceza pana il enerveaza niste mici nimuruci care treceau pe acolo. Ce iese, te convingi singur.Asa e si-n viata. Si romanii care s-au italienit, americanit, germanit sau spaniolit, tot in romaneste injura. Hihi.


Vezi si:
- Muncitorii intelectuali - video
- Injuraturi neaose din filme romanesti - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Noi ăștia tineri tragem speranțe că învățăm câte ceva de la cei care au trecut mai mult prin viață. Dacă e să învățăm de la bătrâni ca cel din imagini...mai bine murim proști. :(

Ana spunea...

Mie imi pare ca batranul sufera de vreo boala a batranetii si nu vad nimic comic in asta. Cred ca s-a interpretat gresit acest filmulet. Ciudat, dar s-ar putea sa ajungem la fel!

eSorin spunea...

isteric rau mosul!

Ciprian spunea...

@ cipri - da, e cam dus mosul. si eu am tot respectul pentru varstnici. multi, saracii, sunt depasiti...

@ ana - e posibil sa fie asa. departe de mine gandul de a face neaparat misto de el (desi tentatia e mare:). situatia este insa destul de comica... sau nu?

@ eSorin - da, si ai vazut ca n-are nicio jena sa se ia la pumni cu baietasii:)

Trimiteți un comentariu