marți, 21 aprilie 2009

Mi-am tras tigara electronica

Sponsori:

Articolele de pe Anti-Plicti vor deveni brusc mult mai inspirate. Asta deoarece autorul lor si-a tras tigara electronica. Se simte deja mai curat si mai destept, dupa cateva fumuri electronice trase in piept, asa ca articolele bune vor veni pe banda rulanta.

Acum serios. De doua zile sunt posesorul a doua tigari electronice, Cigatronic le cheama, pe care le-am cuparat de la un magazin de pe aici. Celor interesati de fenomen le spun in felul urmator: investitia de 2-300 de lei cat costa dracia chiar merita, in ceea ce ma priveste. Dupa doar o zi in care am redus tigarile traditionale si am fumat din asta electronica, ma simt ceva mai bine, parca mai odihnit, mi-a revenit partial mirosul pierdut... si cam atat. Dar nu e putin lucru.

In afara de ce poti citi si tu pe internet, iti mai spun ca gustul e destul de interesant. Exista mai multe arome. Eu am clasic, Marlboro. Dar e o senzatie interesanta chiar daca usor diferita de cea de tutun adevarat. Sunt vapori de nicotina lichida pe care ii inhalezi si pe care nu stiu cu ce sa ti-i asemuiesc... cu narghilea cred. Mai seamana si cu aburul pe care il emana fierul de calcat, haha, sau fumigenele din discoteci. Deci scopul meu nu e sa renunt la tigari ci doar sa le reduc substantial. Vreau sa spun ca deocamdata functioneaza.

Tigarile astea electronice nu sunt testate international iar smecherii spun ca nu sunt tocmai sanatoase. Acum mai nocive decat tigarile in sine nu au cum sa fie, ma gandesc. In ceea ce ma priveste, repet, nu regret nicio sencunda banii pe care i-am dat pe ele. Acum pot sa-mi dau aere linistit, caci am cu ce, ma, am cu ce :))


Vezi si:
- Cum sa te lasi brusc de fumat - video
- 7,5 kilometri de tigari
.

Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Ana spunea...

Felicitari! Sper sa te tina cat mai mult tigarile. Din pacate pentru noi, si din fericire pentru vanzatori, nu sunt prea rezistente. Are si sotul patru bucati. Pana acum s-au ars doua ( in doua luni ). Tocmai a returnat una pentru ca are garantie si asteapta sa-i vina alta in loc. Mai e si faptul ca nu poti incarca de multe ori rezervele pentru ca se strica buretele din interior.
Citeste despre asta aici: http://www.consolegames.ro/forum/f35-offtopic/2546-tigara-electronica/index24.html

Diana spunea...

Felicitari pentru achizitie, Ciprian! Poate pana la urma te va ajuta sa te lasi de fumat de tot! Noi am hotarat sa ne lasam (acusica :) ) pentru ca am ajuns sa fumam prea mult si nu e deloc sanatos!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ ana - sa stii ca si mie mi s-a stricat in prima zi cand am luat-o. doar ca am mai stat cateva ore si si-a revenit de la sine. oricum mi se pare o inventie de isprava. simt ca e mai ok cu ea. sunt in continuare multumit.

@ diana - sa stii ca f.f. multa lume, mai ales cunoscuti, am auzit ca au renuntat (cu succes) la tigari. eu inca nu am ganduri din astea... vreau doar sa le reduc, sa ma curat un pic si sa fac si un pic de economie... deocamdata sunt pe drumul cel bun... azi am fumat 5 tigari, iti poti inchipui?? eu care treceam de 20 pe zi. sa speram ca ma tine in continuare... om vedea :) merci oricum de incurajari.

Teo spunea...

Poate in timp te lasi de tigari de tot, chiar daca nu asta e intentia :) .

Trimiteți un comentariu