vineri, 10 aprilie 2009

Update: Gigi Becali se pregateste sa evadeze

Sponsori:

Potrivit ultimelor informatii, Gigi Becali stia ca va fi arestat. Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul spun ca latifundiarul din Pipera ar fi fost vazut, cu cateva inainte de retinere, la un cabinet de tatuaje. El si-ar fi tatuat pe tot corpul planul detaliat al cladirii in care este arestat. Apropiati ai sai spun ca Becali este un fan infocat al serialului american Prison Break si s-ar pregati sa evadeze, folosindu-se de tatuajul de pe corp, precum in filmul cu pricina.

Pana sa evadeze Gigi, il poti ajuta tu insuti sa iasa din inchisoare. Au aparut deja primele jocuri FREE GIGI. In ambele, scopul este sa-l scoti pe Becali de la parnaie. Le poti juca facand click pe cele doua fotografii de jos. Bafta!!

Later edit: Intre timp ghici ce a aparut? Pai ce lipsea din toata povestea asta cu arestari, mascati, isteria presei, interviuri pe servetele, Vadimi si tot tacamul??? Ai ghicit! O MANEA!!! A aparut maneaua Free Gigi, pe care nu ma pot abtine sa nu ti-o prezint asa frumoasa cum e ea... Crapa de ciuda dusmanii, castiga Gigi Becali, ma-ntelegi :)





Vezi si:
- 10 motive pentru eliberarea lui Gigi Becali
- Razboinicul luminii, bagat la intuneric
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

guri spurcate spunea...

keep GIGI locked! :)

eSorin spunea...

faza cu prison break m-a facut sa rad pe burta!jiji scofield:D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ guri spurcate - FREE GIGI :)

@ eSorin - da, e tare :)

Varza spunea...

:)) ce misto e poza :)) prison break :))
ma oftic ca nu pot sa ascult maneaua ca-s la servici, dar era evident ca o sa apara una despre Jiji :))

Trimiteți un comentariu