joi, 23 aprilie 2009

Fur deci exist

Sponsori:

Cand eram prin liceu sau prin alte scoli era un act de mandrie sa fi copiat la o materie. Cu cat era profesorul mai "necopiabil", cu atat iti cresteau actiunile in fata ta si a colegilor daca "il faceai" cu o carte in banca sau o copiuta sub fund. Ma, dar parca odata cu varsta, se impune sa fii din ce in ce mai original. E o chestie de creatie, de orgoliu, de bun simt, de ce vrei tu... Spun astea pentru ca mi-au cazut ochii pe o treaba pe care vrea sa o edifice, ma-ntelegi, primaria din Timisoara. Edilii de acolo cheltuiesc o jumatate de milion de euro ca sa faca o constructie monument. Foarte bine, vei spune. Doar ca stii ce vor sa faca? O replica romaneasca a celebrului monument Stonehenge din Marea Britanie.

Pai ma vere, daca tot ai tu jumatatea de milion la dispozitie, cu care poti sa o cumperi si pe mamica ta, de ce nu ai investit in ceva original? Si o faceai atat de originala incat lumea sa fi auzit de opera ta. Nu stiu... doi preoti facand dragoste sau Becali citind Dostoievsky... gaseai tu ceva original acolo care sa atraga atentia. Asa... faci Stonehenge-ul ca sa ce? Sa vina lumea sa vada niste bolovani care nu inseamna nimic???

Ca tot veni vorba de originalitate. Ai vazut ca am scris ieri de noul slogan al Romaniei - The land of choice. Aflu ca si ala e furat de pe undeva. Mai exact e sloganul Croatiei. Nuuuuu... Iti dai seama??? Sloganul brandului Romaniei e sloganul Croatiei.... :(((((( Mai doare pe cineva capul??




Vezi si:
- Romania - tara avortului???
- Cele mai originale statui/sculpturi din lume - poze
.

Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

joe spunea...

Ce surprinsi o sa fie cei gay care vin in Romania si se trezesc cu o piatra in cap.

Ana spunea...

Numai originali nu stim sa fim ... Ce sa facem?! Asa e natia. De Paste am primit de la alesii locali fecitari cu urari de bine in posta. Un gest frumos pentru cei care cred in cele sfinte, dar eu am nevoie de fapte, investitii in infrastructura orasului, nu sanatate "virtuala" de la ei.

Teo spunea...

Si pe mine ma doare capul. Stiam cat de "originali" suntem, dar asta e prea de tot.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ joe - o iau din principiu sau de ce?

@ ana - daaa. politicienii sunt specialisti la nimerit pe langa cu toate :)

@ teo - pai da:)

joe spunea...

Ma gandeam la alegerea de a fi gay, insa mi-am amintit ca ei cam zic ca nu au de ales, ca asa s-au nascut si bla bla...

Trimiteți un comentariu