joi, 9 aprilie 2009

Ceva dragut. Harta monumentelor din Bucuresti

Sponsori:

Arata foarte bine. Imi pare ca e chiar mai prietenoasa decat Google Maps. E vorba de harta online a monumentelor istorice din Bucuresti. Nu numai ca poti vedea toate monumentele din Capitala dar ai si o harta foarte interesanta a orasului. M-am uitat cu placere. Mi-am gasit si casa mea si alte locatii de mai stiam de ele. (click pe fotografie sa vezi harta)

Ce-ar mai fi de spus? Pai zice-se ca ar fi vreo 2.400 de monumente istorice in Capitala. Cele mai multe se regasesc in harta. Insa mai mult de atat, cei interesati cei interesaţi de proiect pot să participe ei insisi la site-ul respectiv, prin postarea unor fotografii care nu se regăsesc în lista deja existentă.


Vezi si:
- Ai vazut vreodata Tour Eiffel de aproape?
- Turnul din Pisa sau cum iti daram mitul - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Adrian spunea...

pacat ca nu sunt promovate si nu li se dau importanta asa de mare

Anonim spunea...

Super tare... harta, cred ca sunt in bucuresti de vreo 20 de minute hihi, am fost in Cismigiu, Casa Capsa, m-am plimbat pe bulevardul unirii si pe elisabeta mai tre sa gasesc chestia aia... obiectul ala cu cartoful nu stiu exact ce ar trebui sa semnifice dar daca-l gasesc va dau de veste :-). Aaa si sa nu uit am fost si pe Lipscani strada asta o sa-mi aminteasca mereu de Republicii din Bv, super tare.
Wow, chiar imi e dor de Bucuresti sa ma plimb... pe bune nu virtual. No, hai ca ma opresc la Pasajul Villa Cross sa ma odihnesc... :-)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adrian - e adevarat. daca ar fi fost gagici dezbracate pe strazile de pe harta, iti inchipui ce promovarea ar fi avut:)

@ sorina - ce dragut.

Trimiteți un comentariu