duminică, 5 aprilie 2009

10 motive pentru eliberarea lui Gigi Becali

Sponsori:

Acum ca am vazut si motivarea oficiala a inchiderii lui Becali sunt si mai si alaturi de latifundiar. Auzi ma, ca si-a facut singur dreptate... Pai ii facea altcineva?? Ca e persoana publica si da exemplu negativ la oameni. Cunosc un milion de astfel de oameni, toti liberi. Sa-i bagam pe toti la zdup!! Ca e apropiat de Biserica. Cunosc doua milioane de astfel de oameni, si ei liberi. Ca e lider de opinie... da chiar, Becali e lider de opinie??? Pune cineva botul la ce spune el??? Concluzia e una singura: FREE GIGI!!



Vezi si:
- Razboinicul luminii bagat la intuneric
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Sunt de acord cu tine ca Gigi Becali ar trebui judecat in libertate. Toata desfasurarea de forte a fost cu scopul de intimidare si de a distrage atentia de la alte probleme, cele care ar trebui intr-adevar sa ne dea de gndit.

Anonim spunea...

Hai ca esti haios.

Lucian Vâlsan spunea...

Într-adevăr, ceea ce i se întâmplă latifundiarului este ceva de-a dreptul de porc şi o demonstraţie de forţă a statului poliţienesc totalitar ce există de mult în România şi pe care doar chiorii nu-l văd.

Diana spunea...

Nu sunt fan Gigi Becali insa mi-e drag de el ca a ajutat multi nevoiasi! Ca a ridicat mai multe case decat a facut-o Guvernul, atunci la inundatii spune multe. Eu chiar sunt indignata de toata aceste poveste! Si nu pot sa inteleg un lucru: cum vine asta ca pagubitul e la zdup iar hotii in stare de libertate? Pai asta inseamna ca se incurajeaza hotia,nu? Bine le-a facut asta e parerea mea, oricum in tara asta nimeni nu iti face dreptate!
Numai in Romania mai poti vedea asa ceva!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo, vilo 13 - da. si mie mi se pare. mie mi-au spart casa acum cativa ani. pai daca ii prindeam pe hoti si-i bateam sa le sune apa in cap faceam parnaie???

@ floare de colt - :P

@ diana - da, stii, as vrea s-o iau asa cum e dar teoria conspiratiei e singura care sta in picioare. alte explicatii plauzibile nu sunt. cum spuneam si mai sus, pai ce fac daca prind hoti la mine in casa? le dau de baut ca becali?

de-aia cred ca hotii au scapat chiar ieftin cu becali. becali care, asa papagal cum e, e intr-adevar simpatic. si pare f.f. inofensiv. ma rog...

treziri din astea la realitate ne luam in freza toti. acum vad ca au decis sa-l tina la zdup toate cele 29 de zile. sunt curios daca se va cuminti dupa ce iese.

Trimiteți un comentariu