marți, 24 martie 2009

Romtelecom - cu o reclama nu se face primavara

Sponsori:

Am vazut si eu, ca toata lumea, noua campanie a Romtelecom. O reclama reusita si una mai proasta, prin care compania de telefonie fixa romano-greceasca ne spune povesti nemuritoare in incercarea de a recastiga o parte din gloria demult apusa. Practic se dau convorbiri la tot cartierul, ceva de genul apeluri nelimitate catre retelele fixe si apeluri internationale si catre mobil la preturi care spun ei sunt bune...

Astazi am vazut c-au mai lansat o oferta de 5 abonamente cu 200 pana la 1.000 de minute incluse intr-un abonament care costa de la 12 la 24 de euro.

Acum ce sa zic, e compania noastra nationala, trebuie sa o iubim, stimam si apreciem. Asa si facem, doar ca eu am urmatoarea buba cu Romtelecomul. Tin minte, pe vremea cand inca aveau monopolul telefoniei fixe, prin 2000-2001, ca mai erau cateva luni si intrau pe piata alte retele. Bai, AU SCUMPIT tot ce era de scumpit. Abonamente, tarife, totul. Ca sa-si indese desaga cu bani pe ultima suta de metri de la fraierii care nu aveau alternativa. Pai a fost frumos?



Acum vine si ne vinde povesti cu lupul si Scufita Rosie si cum vorbesti tu pe fix pana obosesc personajele. Da auzi, alte companii cum pot sa ofere aceleasi facilitati dar la abonamente muuult mai mici? Chiar n-a invatat Romtelecomul nimic din experientele trecutului?


Vezi si:
- Istoria evolutiei telefoanelor mobile - video
- Nokia, stramosul telefonului modern - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

La partea cu tarifele de la Romtelecom sunt intru totul de acord cu tine. Dar cum eu ma uit la tv din an in pasti, pentru ca nu prea am timp, cand am vazut spotul asta, am ras cu sor-mea asa cum nu am mai facut-o de mult. Am revazut clipul acum si tot ma amuza teribil :) .

A Not So Spotless Mind spunea...

I agree;).

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - da, teo. este un spot chiar reusit asta cu scufita rosie. mai e unul insa cu acelasi lup, care prezinta niste stiri cu niste furnici razboinice... ceva de te doare mintea:)

@ eternal sunshine of the spotless mind - thanx;)

Trimiteți un comentariu