marți, 10 martie 2009

Pomul lui Piedone - poze

Sponsori:

Ma, este si multa gargara, publicitate si show, dar primarii astia de prin sectoarele Capitalei au inceput sa mai faca una alta pe la ei prin perimetru. Negoita este laudat de cativa ani prin sectorul 3. Toti taximetristii nu mai incetau sa-i transmita limbi. Chiar si Poteras a mai miscat ceva prin sectorul 6, pe la mine. Mai o floare, mai un palmier... Chiar aseara am vazut ca la Razoare, pentru cine cunoaste, a ridicat o serie de stalpi interesant luminati cu un rond amenajat frumos, frumos.

Dar, din punctul meu de vedere, cel mai meserias ramane Piedone. El are imaginatia cea mai bogata. Am mai fost pe la el prin sector (4) si nu am putut sa nu remarc arbustii tuguiati pe care i-a plantat acolo, model pe care l-au luat dupa aia si altii de prin alte sectoare.

Aseara insa, drumurile m-au dus pe undeva pe langa Cimitirul Bellu... nu stiu exact cum se numeste zona, dar tot in sectorul 4. Acolo am vazut minunatia de pom din pozele de aici. Alb, frumos, maiestuos. Bine, soseaua din apropierea pomului e in continuare plina de gropi ca dupa razboi, dar pomul iti ia fata. Si mai sunt si altii mai mici pe langa el, la fel de frumos iluminati...

Adica te uiti atent la ei, uiti de gropi si de tot. Dupa principiul "moale, moale dar macar atarna frumos". Sigur ca majoritatea din smecheriile astea ale primarilor sunt treburi de suprafata. Iti ia fata cu impresia artistica, ce mai conteaza soselele? Dar, chiar si numai pentru atat si tot e o chestie. In alte capitale, smecheriile astea tin de emblema orasului. Uite ca incep sa apara si la noi. Nu e rau :)


Vezi si:
- Rulz!! Recomand Caru' cu bere
- Toaleta inteligenta. Cand te scapa, misca-te repede
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu