luni, 23 martie 2009

O zi prin Bucuresti...

Sponsori:

Duminica am inchis cu greu laptopul si televizorul si am iesit prin oras sa mai vad minunatiile Capitalei. Si, pentru ca sunt de gasca, iti arat si tie o parte din ele. Am avut de ales intre sportul national al romanului - hipermarketul - si Muzeului Satului. Nu stiu cum, dar l-am ales pe cel din urma, adica muzeul. (Nu mi-a fost usor, tovarasi, caci gandul imi era tot la calculator si la haleala din Billa:))

Tocmai de-aia, calatoria n-a inceput bine, pentru ca era o aglomeratie infernala. Si era deja trecut de ora 3. Dar altceva-ti spun acum. In Bucuresti, locurile de parcare sunt ca extraterestrii. Adica a auzit lumea despre ele doar ca nu le-a prea vazut. Asadar, pe drum spre Muzeu, mi-a sarit imediat in ochi o masina de firma parcata... ca o masina de firma. Adica in bataie de joc.

Si tot pe drum am vazut 350.000 de euro trecand pe langa mine. Da, ditamai banetul era pe sosea sub forma unui Rolls Royce Phantom Coupe. Adica nu c-as fi stiut din prima ce masina e, dar m-am uitat pe net dupa ea si pretul ei, ca mi s-a parut imediat ce am vazut-o ca nu e o masina obisnuita.

Odata ajuns la Muzeu, asa cum facea toata lumea am dat navala pe tonomatul de cafea. Dupa care am vazut minunatiile de case. Bine, nu e prima oara cand le vad dar imi provoaca mereu o stare de bine si chiar emotie. Imi amintesc de bunicii mei, saracii, dar ma si gandesc la simplitatea taranilor autentici si a stramosilor tai si ai mei.

Drumul de intoarcere de acolo mi-a mai prilejuit o dilema majora. Cum au putut, vere, sa vopseasca astia acoperisul Manastirii Casin asa de verde?? Nu ti se pare un verde turbat??

Si, pentru ca am terminat si cu Muzeul Satului, abia am asteptat sa ajung acasa la laptopul si televizorul meu, dupa ce am trecut in prealabil si pe la Billa :) Adica totul pana la mancare :)


Vezi si:
- Pomul lui Piedone - poze
- Un calator RATB foaaaarte relaxat
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Mancaciosule :)) Ce ai facut cu oita? Sa nu imi spui ca ai papat-o :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha. aoleu ce m-am mai ras la commentul tau. si eram si la servici cand l-am vazut. noroc ca nu m-au vazut astia... ma, da, pe oita am papat-o pana la ultimul oscior. e criza, nimic nu se pierde, totul se mananca... e bine sa mananci cat mai mult si cat mai des ca nu se stie niciodata :))

Anonim spunea...

Mi-au placut imaginile de la Muzeul Satului. O idee buna de altfel sa ne mai dezlipim de tv si pc. Cred ca sambata o zbughesc din oras. Mersi de pont;).

Diana spunea...

:)) Pai am vazut eu azi ca nu-i oita, maine la fel, zic o fi bolnava si a adus-o Ciprian saracu` pe vacuta sa ii tina locul. Dar gata, am inteles, adio oita, de fapt nu e bolnava, ea nu mai e deloc:)) M-am obisnuit si cu vacuta, imi e tare draga mititica, mai ales cum se uita ea asa la mine :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, din pacate atatea zile a avut oaia. dar sa stii ca a fost buuuunaaaa:) da, vacuta are ochii umezi, ca orice vacuta mulsa in fiecare zi... :))

Trimiteți un comentariu