sâmbătă, 28 martie 2009

O stiai pe asta? Politica e chiar simpatica uneori :))

Sponsori:

Deci cum poate sa fie, fratioare, sa fii ditamai candidatul la prezidentiale, sa te duci in turneu electoral prin tara si alegatorii sa te roage sa-i transmiti principalului tau contradacndidat ca tot cu el voteaza :)) Asta i s-a intamplat domnului Geoana, caruia oamenii din comuna Albesti, judetul Mures i-au zis sa-i spuna lui Basescu ca tot cu el voteaza. Jesus!! Este haioasa pana la Dumnezeu stirea asta:))

Ie-te ca politica se razbuna prin cele mai nebanuite cai. Caci ce poti sa le zici bietilor tarani din Albesti. Nimic. Poti sa-i acuzi de ceva? Nu :)) Imi si inchipui scena in care domnul Geoana s-a dus acolo cu ganduri mari, sa se aleaga cu vreo cateva sute de voturi. Oamenii l-au vazut insa ca e de la Capitala asa ca li s-a parut mesagerul perfect. "Sa-i spuneti domnu' Geoana lui Basescu ca tot pe el il vom vota..."

Cred ca si daca te-ai duce la Vodafone sa ceri un abonament la Orange nu ar fi atat de haios ca stirea de fata. M-am distrat teribil.



Vezi si:
- Coalitia PD-L - PSD, o coalitie puternica si rezistenta
- Oops!! Adriean Videanu amendat pentru viteza - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Simona spunea...

Nu ma mai mira nimic :) sa nu uitam ca anul trecut, in nu stiu ce comuna, oricum nu are importanta foarte mare, a fost votat un candidat la primarie, care tocmai decedase ;) deci, la noi se poate orice ... :) ...

Teo spunea...

=)) Foarte tare! Nu am mai ras de mult atat :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ simona - corect. imi amintesc si eu. la noi politica e, asa, o joaca de-a democratia. important e sa ajungem la putere sa ne umplem buzunarele si, pardon de expresie, matzele :)

@ teo - ma bucur ca ti-a placut.

Trimiteți un comentariu