duminică, 8 februarie 2009

Oops!! Adriean Videanu amendat pentru viteza - video

Sponsori:

Ca legile tarii sunt doar pentru fraieri, o stiam. Acum avem si o mica dovada. Ministrul Economiei, pe numele lui Adriean Videanu a fost prins si amendat astazi (duminica) pentru ca gonea ca nebunul pe autostrada Bucuresti-Pitesti cu... exact!! Cu 154 de kilometri la ora!!! Adica ii dadea talpa masinii ca doar vorba aia - are masina puternica, e ministru si are si o autostrada, chiar si romaneasca, in fata ochilor. Pai cum sa n-o gonesti cand masinuta ta prinde peste 200 de kilometri la ora??

Videanu are in dotare un Mercedes S 500 pe care domnu' minsitru l-a primit chiar de la sotioara lui, Miorita pe numele ei. Era si dansa in masina, dar se cam ascundea de camere... Lucrurile devin mai clare in video-ul de mai jos...



Acum ce sa zic. Ghinionul lu' Videanu a fost ca erau astia cu televiziunea si camerele de luat vederi dupa ei, mama lor. Ca daca ar fi fost unu la unu cu oamenii legii, politistii erau mancati cu fulgi cu toti. Nici nu cred c-ar fi fost nevoie sa se deranjeze pentru a da un telefon pe la sefii lor, ca l-ar fi lasat ei din proprie initiativa. Dar asa... se mai intampla si erori din astea si ajunge sa fie precum spune Videanu: "cine greseste plateste..."
I don't knowI don't knowI don't know


Vezi si:
- Restul Oops-urilor
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Essences spunea...

Saracutul :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, asa m-am gandit si eu:)) o fi avand bani de amenda??

Trimiteți un comentariu