joi, 5 martie 2009

Nu mai vreau spam in cutia postala!!

Sponsori:

Dupa principiul "nu pot ei sa fure cat puteti voi vota", asa mi se umple mie cutia postala cu spam in fiecare zi. Doar ca sloganul e in defavoarea mea, de data asta, si anume: nu pot eu sa golesc cutia postala, la cata maculatura imi pun, in ea, astia de la hipermarketuri. Am facut o poza la intamplare, intr-o zi oarecare, la cutiile postale de la mine din bloc. Arata cum se vede mai jos... Gem din toate incheieturile de la stiva de fituici colorate dar inutile care sunt indesate in ele...

Doar ca eu NU MAI VREAU SPAM in cutia postala. Abia imi gasesc facturile cand le caut, de atatea oferte pe care nu le voi citi niciodata. Acum pe bune, astia chiar isi inchipuie ca le citeste cineva toate prostiile?

Ca-s si multe, de la toate hipermarketurile celebre, pana la cele mai anonime anunturi la care nici cu gandul nu visezi. Poate le-am citit la inceput, acum muuulti ani, de curiozitate. Acum doar le arunc cu dexteritate la cosul de gunoi special amenajat pentru treaba asta, vezi jos. Un fel de spam garbage basket, ca nici nu stiu cum sa-i zic.

In toate blocurile sau in multe, exista un astfel de cos, semn ca lumea "apreciaza" din plin ofertele astea si nu poate sa traiasca fara ele. Apropos, acum vreun an si ceva am fost in Carrefour-ul din Brasov. N-a vrut vanzatoarea sa-mi taxeze produsele pana nu i-am spus tot despre viata mea. A fost asa:

- Va rog sa-mi spuneti daca primiti acasa in posta ofertele Carrefour. Avea un pix in mana si nota constiincioasa pe o foaie tot ce-i spuneam eu...
- Le primesc, doamna, le primesc... am zis eu, incercand sa scap.
- Dar in ce cartier locuiti? Aici m-a prins a dreaq, ca nu locuiam in Brasov atunci...
- Pai nu locuiesc in Brasov...
- A, nu? Dar unde locuiti?
- Pai in Bucuresti, doamna?
- Aha. Dar in Bucuresti primiti ofertele Carrefour in posta??
The image “http://www.easyfreesmileys.com/smileys/free-mad-smileys-264.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
- Ce-ti pasa tie, chip de lut, daca primesc ofertele in Bucuresti? Vrei sa te aleaga astia angajata anului?? Asa am vrut sa-i zic, dar am preferat sa inghit in sec caci aveam cu totul alte planuri. Oricum n-am mai calcat o vreme pe acolo. Intre timp si-au revenit:)

Exista si o parte pozitiva a povestii asteia. Aia in care mereu se gandeste cineva la tine si-ti trimite cate ceva. Niciodata nu ai cutia postala goala. Cum era scrisorilor a apus demult, macar sa fie ceva acolo... Totusi nu pot sa nu ma gandesc cate tone de hartie sunt aruncate pe apa sambetei...


Vezi si:
- Cum am devenit bogat peste noapte
- Cum sa faci bani de la hipermarketuri
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Asa e si aici unde locuiesc acum doar ca diferenta e ca cine nu doreste pliante publicitare isi pune pe cutia postala semnul interzis (ala rosu cu alb din trafic) pe care scrie "no pub", si nimeni nu ii "violeaza" dorinta. Mai sunt si care accepta dar sunt putini. :)
La noi crezi ca ar functiona treaba asta? Eu sunt convinsa ca NUUUU! :)))

zurliu spunea...

Într-o zi o să funcţioneze şi la noi, e inevitabil.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

stiu un caz real cand cineva si-a pus un abtibild pe cutia postala cu "nu vreau sa primesc materiale publicitare". unul si mai smecher i-a scris cu pixul "si ce daca?" si i-a indesat in continuare fituici din alea. da, o sa functioneze si la noi de-alea mai de civilizatie, dar nu cred ca prea curand.

Trimiteți un comentariu