sâmbătă, 7 martie 2009

Michael Jackson loveste din nou - poze, video

Sponsori:

I LOVE YOU MICHAEL!! Michael Jackson traieste misca si chiar vorbeste si va canta din nou pe scena. A spus-o chiar acum recent, la Londra, intr-o conferinta de presa. A spus-o cu greu, pentru ca fanii il iubesc in continuare ca in prima zi si abia a putut rosti cateva cuvinte de tipetele si harmalaia pe care au facut-o pe O2 Arena. Dar pana la urma a zis ce-a avut de zis: "This is it! Revin in vara dar ma urc pe scena pentru ultima oara". Cam asta ar fi ideea spuselor lui Michael.

Deci ar urma vreo 10 concerte in iulie, la Londra pe O2 Arena, ultimele din cariera lui Michael Jackson, acum in varsta de aproape 50 de ani.

Mie unuia mi se pare ca arata destul de bine. Adica putea arata mult mai rau la cate i s-au tot intamplat. Carcotasii spun ca ar fi avut o peruca groasa, dar ce mai conteaza. Oricum Michael le-a dat o halca mare din el jurnalistilor, care nu l-au mai vazut asa mult de ani buni. Au mai aparut doar franturi de informatii, ba ca l-ar fi vazut unii la o librarie, sau in Las Vegas sau imbracat in femeie in Bahrein. Acum i-au putut face poze din toate pozitiile.

Revenirea, se spune, ii poate da o gura de oxigen Regelui Pop, care e in faliment din cauza datoriilor si a proceselor pe care le-a tot avut. Ar mai fi de spus ca astia care au urmarit fenomenul mai atent cred ca de fapt, Michael a lasat o usa deschisa pentru noi concerte insa in alta parte decat la Londra. Adica "this is it" inseamna "this is it cu Londra" dar mai putem canta si in alte parti. Asa sa fie, sa mai vina odata in Romania, ca l-am ratat de doua ori, ca un fan adevarat :((

Acum ramane de vazut daca mai poate canta si dansa, respectiv face show... La un concert pe care l-a facut acum vreo 10 ani se misca destul de greu si usor teleghidat. Vezi AICI despre ce vorbesc... Dar hai ca inca mai putea.

Si inca mai poate. Acum intre noi fie vorba, si intr-un scaun cu rotile Michael Jackson ramane Michael Jackson. Uita-te la fanii lui, ca abia-l lasa sa vorbeasca:)













In continuare inregistrarea video a conferintei de presa cu pricina asa cum a fost ea, Michael in toata spledoarea lui si eu ca un fan veritabil ce sunt holbandu-ma la ea. Enjoy!!

Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Intr-un final, datorita cererii extraordinare de bilete, Michael a hotarat performarea a 50 de concerte. Din pacate, chiar incercand din rasputeri, nu am reusit a-mi insusi nici un bilet. Insa, daca intr-adevar va sustine concerte si in alte parti ale lumii, sper ca atunci sa am mai mult noroc.

Trimiteți un comentariu