miercuri, 11 februarie 2009

Ramona Gabor - de la pipi la olita, direct in shoubiz

Sponsori:

Deci e o stea. Presa se haleste cu nesat din celebritatea ei tot mai mare. E constant pe prima pagina a ziarelor de scandal si nu numai. Da auzi? Am si eu o intrebare... Cine dreaq e Ramona Gabor asta? Nu, acum pe bune! Prin ce naiba s-a facut ea remarcata? Ca e sora Monicai Columbeanu, fosta Gabor si ea? Ca si-a bagat burete in tate sau ce si-o fi bagat, in buze, in urechi si in creier? De fapt in creier avea...

M-am amuzat teribil pe seama unui coleg foarte revoltat de faptul ca cica isi face vila la Snagov. "Cum ma sa-si faca vila", zicea el? "Pai eu care sunt de mic in Bucuresti si abia am reusit sa-mi iau o masina second-had si asta isi face deja vila???"

Dupa ce s-a tunat, cum am stabilit, in toate organele posibile si imposibile, faza cea mai tare este aia in care domnisoara Gabor, vedeta (ca asa-i zice la ziar, si e Gardianul, vorba aia, adica un ziar serios...) critica toate femeile care au umblat la ele pe ici pe colo. Ia uite ce mai zice:
Vedeta spune ca are prieteni homosexuali si ca incearca din rasputeri sa renunte la iesitul prea des prin cluburi, care a devenit un „viciu”pentru ea. Ramona vrea neaparat sa vada America, i-ar placea sa fie Angelina Jolie pentru o zi si ar vrea sa transforme România intr-un Beverly Hills veritabil.

Acum mai putin de un an inca facea pipi la olita la ea la Bacau. Fuma in wc-uri si manca saorme pe strada, pun pariu. Iar azi este aceasta... Angelina Jolie a Romaniei. Mai doare pe cineva capul inafara de mine??

at wits' end at wits' end at wits' end

Vezi si:
- Senzational!! A nascut Nikita!! - poza
- Magda Ciumac, mult mai tare ca Barack Obama
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

zurliu spunea...

Pasărea mălai visează.

cu zambetu' pe buze spunea...

ar vrea Beverly Hillsu' sa fie ca si Romania!! si Angelina Jolie ca si Ramonica:)))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ zurliu - da, sunt convins ca astea-s doar ce poate spune public. are ea si vise secrete de sa te dai cu capul de pereti:)

@ georgiana - haha. tare!!

Trimiteți un comentariu