marți, 10 februarie 2009

Oare au stiut romanii ce "surpriza" le face Sting??

Sponsori:

Fanii probabil stiu. Fanii si mai infocati probabil si-au luat bilete. Marele Sting canta diseara la Bucuresti. Ok, fara misto, e un mare artist, mare cantaret, personalitate marcanta si tot ce mai vrei tu, de recunoastere mondiala si inter-galactica.

Am totusi o dilema. Ma uitai si io ca omul la televiziunile de stiri, mai aflu si io una alta, ca de-aia lucrez intr-una din ele, si vazui ca show-ul lui Sting o sa fie unul cam... ciudat. Adica omul nu va canta cica asa cum stiam noi, la chitari si alte zdranganeli care l-au consacrat, ci la... lauta. Adica va fi un concert asa... "romantic si intim". Un fel de lalaiala, cum ar veni, daca ma intrebi pe mine, desi nu cred c-o s-o faci.

Si-a luat si un specialist in lalaieli, Edin Karamazov, mare maestru al lautei. Acum ce sa mai zic? Vine si Valentine's Day iar multe fete vor fi suficient de... marcate, ca sa ma exprim elegant. Revin insa la dilema mea: au stiut oare romanii, care au cumparat toate biletele la vreo cateva zile dupa ce s-au pus in vanzare, ce si cum o sa cante Sting la Bucuresti? Eu am oaresce indoieli...

O mostra din ce-o sa fie diseara, o piesa de prin secolul 16...



Ok, ok. Sting ramane Sting, ce stim noi... :)


Vezi si:
- Stiti ca vine (si) James Blunt in Romania, nu?
- Fredonezi un pic si afli numele melodiei, pe net
.

Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

cu zambetu' pe buze spunea...

pot sa te intreb atunci?...e lalaiala?:P

lasa ca daca unora le place lalaiala nu ai ce-i face:))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

sunt convins ca le place. si or sa zica "maaaama, ce concert!!!" :))

cu zambetu' pe buze spunea...

si apoi o sa aplaude :D

Trimiteți un comentariu