duminică, 15 februarie 2009

Fantoma filmata cu un telefon in Anglia - video

Sponsori:

Stii cum se intampla. O fetita speriata iti spune ca a vazut o fantoma, iar tu baietel curajos, razi de ea si o iei vitejeste cu tine prin casa sa-i dovedesti ca nu e asa. Cam asta e ideea si in cazul de fata. Reece Pitman luase si telefonul mobil sa-i demonstreze surioarei lui ca in casa lor nu are cum sa mai fie altcineva decat ei.

Aia mica se plansese in urma cu cateva zile ca cineva ii tot rezolva jocul de puzzle in timpul noptii, iar Reece a luat si telefonul sa si filmeze cum nu e nimeni in casa. Doar ca... surpriza.



Eu sincer nu vreau sa-ti induc nicio idee. Doar remarc ca strigatul de groaza al baiatului pare cat se poate de natural, real si terifiant. In prima parte, ca dupa aia e data inregistrarea cu incetinitorul, inclusiv sunetul...

N-as vrea sa-ti pierd eu acum timpul cu povesti cu fantome, mai ales daca nu crezi in asa ceva. Si e dreptul tau. Eu unul recunosc ca nu le neg 100% existenta. Ma rog. Ar mai fi ceva de spus legat de povestea de mai sus. Pai baietelul i-a aratat inregistrarea mamei lui care a dat-o presei. Tot ma-sa s-a dus si la un medium sa vada ce-i cu fantomele iar asta i-a spus ca majoritatea sunt prietenoase.

Problema se mai poate pune si in felul urmator. Nu e prima astfel de poveste care vine din Marea Britanie. O fi ceva acolo... Apropos, facem un mic sondaj sa vedem care cum crede in povesti de genul asta?




Vezi si:
- Cimitirul vesel: de-a rasu-plansu - video
- Senzational!! A nascut Nikita!! - poza
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Essences spunea...

Am votat. Cred ca exista fantome, pentru ca am avut si eu o experienta ciudata. Dar nu vreau sa divulg.

cu zambetu' pe buze spunea...

eu nu cred !poate de ce nu am avut experiente:D...nu stiu...ma faceti careva sa cred?:D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ inka - hm. si eu am motivele mele sa cred treaba asta, chiar daca de experienta n-am avut parte. as fi curios ce ti s-a intamplat dar iti respect pozitia. un indiciu totusi, ceva? :)

@ georgiana - nici eu nu stiu cum e mai bine, sa crezi sau nu. de-aia nu am inclinat balanta in articol in nicio directie. fiecare cu experientele lui si e bine sa ramana asta, cred eu. deci eu unul nu vreau sa-ti schimbi parerea :)

Essences spunea...

Este in legatura cu bunicul meu care a murit acum 5 ani.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ok inka, am inteles, nu insist. acum ca zici, parca si eu am avut ceva experiente tot asa dar nu atat de evidente. cel mai mult s-au materializat in vise.

Essences spunea...

Cand a murit bunicul meu, il visam aproape in fiecare seara. Dar acum, s-au mai rarit visele cu el.

Trimiteți un comentariu