sâmbătă, 21 februarie 2009

Carbuni si arta. 10 desene in creion

Sponsori:

Dintotdeauna am avut o slabiciune pentru desenele facute in creion. Nu stiu, mi se par mai autentice si mai aproape de om decat cele impersonale facute in ulei, vopsea, tempera, culori sau cum s-or mai numi. Mi-am exersat si eu talentele intr-o vreme, dar n-a iesit nimic deosebit de spectaculos. Aveam un coleg in scoala generala, Valentin P. pe numele lui, care le nimerea al naibii chiar foarte bine. Avea si are respectul meu pentru chestia asta. Chiar a si urmat un liceu de arta...
Ce avem aici sunt niste desene in creion care iarasi merita tot respectul. Pentru fidelitatea iesita din comun cu care respecta modelul original. Chiar sunt deosebite si sper sa fii cel putin la fel de impresionat ca si mine. Repet, cat par ele de fotografii, toate sunt desene facute cu creionul. Trust me.









Vezi si:
- Desenele animate ale lui Disney seamana intre ele??
- Opere de arta originale. Adica praf. Din praf - poze
.
Twitter
Facebook

28 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Extraordinare! Toate imi plac, indeosebi cea cu trandafirul, johnny deep si calutul. Foarte talentati cei ce le-au desenat! Bravo lor!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, nici eu nu cred ca am vazut vreodata desene atat de fidele. daca te uiti atenta, vei vedea ca sunt cateva, doua sau trei care nu sunt din aceeasi serie cu restul. ar fi aia cu masina, cu masina miliara si aia cu ala cu frizura. se vede un pic pe ele ca sunt alt stil de desen. caci celelalte, cele multe, inclusiv alea pe care le-ai remarcat tu, chiar sunt deosebite si pt mine.

Anonim spunea...

masina nu e desenata, e o poza oarecare si bagata in photoshop sau acdsee, e o optiune ce ti-o face asa...restu' sunt desene

Unknown spunea...

da.. toate sunt tari...tipi astia au talent ...ok....orcum ...BRAVO!!!

Unknown spunea...

frumos:)

Anonim spunea...

Da sunt foarte frumoase si eu ma ocup cu intarsii si pirogravuri.vernerart.ro

Anonim spunea...

varza:-p:-p:-p

Anonim spunea...

ultima e marfa

Anonim spunea...

wow parka snt poze nu desene

Anonim spunea...

varza nik nu shtie

Anonim spunea...

eu dese ff bn numai ca nu mai am idei ce sa desenez vreau sa desenez cv abstract ceva diferit si imaginar numi ca eu nu stiu ce poze pot gasi pe net cu asemenea lucruri care stie sau are cv poze sa ma contactati pe id alina_thebeauty va rog !!!!:P:)

ramona spunea...

tare toate recunosc ca sunt uimitoare ...si eu sunt la desen ba chisr la liceu de arta si as vrea sa realizez si eu astfel de desene. sunt superbe toate desenele sunt f. frumoase (nici nu am cuvinte !!!! )

Anonim spunea...

tehnic vorbind desenele sunt ideale insa nu este asta cel mai important...artistismul si compozitia,lucrarile aduc a chici

Anonim spunea...

Sooper!!!Nam cuvinte

Anonim spunea...

SUPERB!!! va multumesc pentru incantarea vizuala,ceea ce face omul da trepideze numai cad le priveste! . ! este ceva de neimaginat (^_^) este fantastic! bravo de o mie de ori!!

Anonim spunea...

wooooooooooooooooowwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!ce tare !!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

hmm eu as zice ca poate doar poate sunt copiate acuma nush!!!

Anonim spunea...

FRUMOASE DACA SUNT INTRADEVAR desenate,am auzit ca sunt programe de modificat poze si le face ceva de genu asta.

Anonim spunea...

sunt superbe daca le-as putea face le-sa face



Cu drag,
Cory

Anonim spunea...

SUNT MINUNATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM RAMAS FARA CUVINTE
OOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU


CU DRAG,
CORY

Anonim spunea...

bha tehnic vorbind, aia cu anonim, cica sunt chici , ba tampitilor, marii pictorii au facut chici, da vinci a facut chici la "Madonna" in care ruleaza perspectiva si realismul, voi astia mai slab dotati mintal veniti si spuneti ca oameni fac chici.
Cine a desenat asa ceva e extrem de bun, calitate la care voi teoriticienii si marii artisti nu o sa ajungeti niciodata, mergeti pe principiu ca "daca nu ajung la struguri, acestia sunt acrii" , va urez sa va puneti streangu de gat, iar CELOR ce au desenat asa ceva TOT RESPECTUL, vorbesc ca un om care are ani de desen, daca doriti sa mai schimbam o idee sau 2, id-ul meu este: andey4ev3r

Mihnea Balici spunea...

spectaculos :o

Anonim spunea...

chiar f tari, si eu desenez de mica si vreau sa dau la liceu de arte , tot respectul pt cei care leau facut

Anonim spunea...

ce poze banalllllleeee ha ha ha ba prosti mai sunteti sa spuneti ca sunt frumoase ratatilor

VictorCh spunea...

Anonimule (asta ultimu', din 9 oct 13:03), MARE dreptate are vorba aia populara care zice ca "prostul daca nu-i fudul/ Parca nu e prost destul". Ai intrat nepoftit pe blogul asta unde noi ne distram destul de bine "in legea noastra", fara sa deranjam pe nimeni; nu ca ar trebui cuiva invitatie pt a intra, da' dumneata (daca nu ti-a placut ce-ai gasit) - in loc "sa inchizi usa dupa dumneata" in mod civilizat la iesire, chiar si fara sa saluti - ti-ai mai pierdut vremea SI ca sa spurci locul in urma.
Poate ca dreptate ai dumneata si nu noi (om fi avand noi o minte deformata, si/sau o educatie gresita), da' pe dumneata CINE te-a investit cu darul de a discerne in mod neindoielnic adevarul absolut?
N-ar fi fost atat mai simplu pt dumneata cat si mai putin dezagreabil pt noi (si - MAI ALES - mai civilizat) daca - in cazul in care nu ti-au placut desenele - fie ai fi anuntat acest lucru in mod decent (eventual mentionand SI posibilitatea ca dumneata sa nu le fi putut intelege semnificatia), fie te-ai fi retras discret, TOT fara sa saluti, la fel cum intrasesi?
Nici macar n-ai avut verticalitatea de a-ti fi asumat prin semnatura propria dumitale opinie! (Pesemne ca iti dadusesi seama si dumneata ca enuntasesi o prostie...)

Anonim spunea...

Uauuuuuuuuu sunt extraordinare,mai ales trandafirul .As vrea sa fiu in locul celui care l-a facut

Anonim spunea...

e foarte frumos trandafirul

Unknown spunea...

cele mai tari desene nam cuvinte bravo
va respect

Trimiteți un comentariu